Geram Tengok Gelagat Kucing Sendiri

Bismillahirrahmanirrahim :)


Firstly nak cakap thank you very much to Kak Nora. Buku 'Siapa Allah Di Hatimu?' tu dah sampai kat rumah :) Thankz for the notes and doanya :) InsyaAllah buku ini akan digunakan sebaiknya :)


And2 now kan suka panggil kucing2 aku ni Cekedis dan Cekebum. Badan masing2 dah BAM BAM sebab asyik makan macam tuan die jugak-,-

Dorang suka tido sama2. Bila ajak tidur dengan aku sama2 atas katil taknak pulak die. Cis!


Gambar yang last kat karpet tu time tu aku tengah marahkan dorang sebab bawak burung yang takde kepala masuk rumah. Tapi tulahh reaksi dia. -,-



NOTA KAT BAWAH: Agak awkward nak menaip setelah lama tak update huhu.



Dah Baca? Like dan Comment la =)

15 Kata-Kata Pujangga:

Sally Yatiey said...

Comel2 ;D hee

Shakirah Rosli said...

wow ! comelnya ^^,

--http://caeshashi.blogspot.com/2013/03/kucing-alalahh-comel.html
--http://caeshashi.blogspot.com/2013/03/gambar-gambar-menarik-dan-kelakar.html

Nora Karim said...

yey alhamdulillah dah sampai... hehe

Comelnya kucing2 tu... kemain lagi aksi tidur bersama tu.. hehe

MyFreeMinded said...

Ahhh jelesnya... hehehe..

Lynn Zulkarnain said...

Comelnya..jantan ke betina nih?

fiza saiza said...

comel je nama kucing Cekedis dan Cekebum..hehehe :)

puteri kasih said...

dua-dua pun comel...kucing memang selalu suka bawa balik hasil tangkapan..ada orang kata diorang bawa balik hadiah untuk tuan diorang..hehe

^^eKaTiKaH^^ said...

waa, tengok kucing tu tetibe teringat kucing akk yg hilang :(

rodiyatul akmar said...

comel lah hehe :D

FarhanahAdzlan said...

@Lynn Zulkarnain dua2 jantan :)

@puteri kasih ye ek?menyesal marah mereka haritu hehe

@^^eKaTiKaH^^ sabaqq yee :) patah tumbuh hilang berganti hehe

eCha said...

comellnye diorangg... :D

anis Sk said...

Alooo comelnye die. Datang membalas kunjungan =)

Mime MF said...

haha comel je kucing tu..mmg tak menahan pic last pun posing...

cik amal said...

hahahaha.. comell nama diorang :D

puteri kasih said...

dari apa yang akak baca..memang camtu la. lepas ni jangan marah lagi yer..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015