Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com

Bismillahirrahmanirrahim :)



NAK JOIN?KLIK BANNER :)


Segmen ini dibuat bagi memudahkan Mia Liana untuk follow dan blogwalking semua blog peserta segmen ini. Secara tidak langsung ianya memberi ruang dan peluang kepada blogger lain untuk turut follow, blogwalking dan berkenalan antara satu sama lain dengan lebih mesra.



Segmen ini bermula dari 7.00 pagi 9 Mac 2013 sehingga 11.59 malam 20 Mac 2013. Mia Liana berharap agar segmen ini mendapat sambutan dan semua blogger dijemput join.



Hanya 4 langkah mudah diperlukan :
  1. Follow blog Mialiana.com, Add To Circle Google+ Mia Liana dan Like Fanpage Mialiana.com
  2. Buat entri bertajuk Segmen Follow & Blogwalking #2 Oleh Mialiana.com
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste kan ke dalam ruangan HTML dan Publish entri.
  4. Tinggalkan URL entri anda ke dalam ruangan komen entri ini.
Pemilihan pemenang :
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang dikehendaki memberikan satu URL entri terbaik dari blog mereka untuk di review di Mialiana.com
  3. URL entri terbaik hendaklah ditinggalkan di ruangan komen entri pengumuman pemenang nanti.
tunggu apa lagi... sila klik banner di atas untuk join....


Dah Baca? Like dan Comment la =)

22 Kata-Kata Pujangga:

Mrs Velentine said...

salam kenal dtg dr segmen kak mia...follow sini

Cik Yaya said...

selmt bsegmen ye ^_^

Hasri Anis said...

datang ziarah dari segmen yg sama ^_^

http://kum-pun.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Ibu Amirul said...

datang singgah sini
http://ibuamirulpunyeblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

UmmiKami said...

Salam ziarah singgah sini ya :D

http://mamasentimental.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

kisah si dairy said...

jalan singah sana sini
http://kisahsidairy.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mia Liana said...

salam farhanah... terima kasih ya join segmen kak mia. tapi entri penyertaan tidak lengkap. sila copy coding entri yang disediakan dan paste sepenuhnya ke dalam entri ini di ruangan HTML.

betulkan sebelum segmen tamat. terima kasih.

Cik Fie said...

dari segmen yang sama . :)

http://www.cikfie.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

pha is said...

datang singgah sini dari segmen yg sama...

http://pening-pala.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Diana Azis said...

Salam singgah dari segmen yang sama :)

http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

tenku butang said...

dari segmen yg sama.. done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html#comment-form

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

fieza husain said...

salam..Fieza dtg dari segment yg same singgah kat blog yg cute ni..
kalau sudi dtg jalan2 kat http://potpet2fieza.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Farah Waheda Wahid said...

salam perkenalan...datang melayang dari segmen yang sama dan follow...

http://furrasbubblynotes.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

wana wazm said...

dari segmen yg sama , done follow , follow me back keyy.
http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Mime MF said...

dari segmen yg sama !! :D

Azuria Abdullah said...

hi ..azuria dari segmen yang sama..azuria dah follow #2955..jom follow azuria balik :)

http://azuria-freebies.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Nasuha said...

Salam kunjungan dari sy...selamat bersegmen ! Jom join segmen ni http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html :)

Mia Liana said...

Salam.... terima kasih kerana sudi join dan support Segmen Follow & Blogwalking #2 oleh Mialiana.com ini.

Senarai peserta sentiasa dikemaskini dari semasa ke semasa sehingga segmen tamat.

Selamat berblogwalking dan berkenalan dengan peserta segmen yang lain. (^_^)

RamRamCute said...

As salam,

Singgah sini dari segmen yang sama..salam kenal

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

sha dhira said...

shad datang sini,
http://akuvsdiashadhira.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html
sambil2 tekan button join this site..
#2957

MIRATUL KHAIRIYYAH said...

Follow sini.. Harap balas kunjungan .. Follow back ;)


http://www.miratulreyyah.my/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

fatin amalina husna said...

Assalam..
husna singgah sini..juga dari segmen yg sama..
maaflar baru ada masa dpt jejak..=)
http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-follow-blogwalking-2-oleh.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015