Result SPM Menghantui Diri

Bismillahirrahmanirrahim :)


Makin hampir result SPM nak keluar maka banyaklah sikap2 yang tidak diduga*lahh sangat* itu datang.

Malas nak on9 malas nak update blog malas juga nak usha blog orang.

Malas nak keluar rumah, malas nak tengok berita, malas nak tengok kartun.


Result SPM ni aku tidak menanti langsung seperti PMR.
Disebabkan masih sehingga kini menyesal tak sudahhh lambat sangat nak sedar diri ni nak SPM. Masih berfoya2 walaupun SPM lagi sebulan.


Dalam banyak2 subjek hanya Chemistry je target A+. Yang lain even BM punn.. tak tau nak cakap apa.

Bila mengenangkan perangai dan sikap aku masa FORM 5 tu rasa macam nak putar balik masa.


Bermula dari minggu lepas sehinggga kini aku sedang menyiapkan diri aku untuk redha dengan segala result yang diterimaa.

Asalkan lepas masuk UiTM pun sudahlaa-,-


Mandi tak basah Tidur tak lena makan jadi tak sedap...Ohhh apakah ini-,-


Last2 masuk bilik mengenang kebodohan diri sendiri lalu menyesal dan dengar lagu sedih-,-


Menyesal kemudian tidak berguna lagi kan?

Aku sendiri tak tau kenapa time PMR sungguh gilerrr belajar time SPM pulakk yang tidakknyee..


Pray for me for the Excellent/Good result for me and my friends :)


Dah Baca? Like dan Comment la =)

11 Kata-Kata Pujangga:

Farah Waheda Wahid said...

all the best dear...kakak doakan yer... ^_^

^^eKaTiKaH^^ said...

cuak erk? hehe.. goodluck dgn result adik nanti. mesti gempak punya :D

puteri kasih said...

all the best farhanah. sis doakan dari jauh :)

Sally Yatiey said...

All the best, Farhanah! ;) Semoga dapat result yang gempak ^_^

Shakirah Rosli said...

Moga berjaya ^^ saya pun tgh tunggu result gak :)

Nora Karim said...

in sha Allah... moga peroleh keputusan cemerlang...

**akak belum pos tau buku tu... encik hubby sokmo terlupa nak pos... ada yang last2 akak sendiri yang pi pejabat pos tu... haih!

Dibah Shokri said...

Assalamualaikum :) Jom jom visit blog Dibah, nak introduce satu produk best punya. Hihihi.

http://dibahspa.blogspot.com/2013/03/natural-aqua-cure-gel-best-exfoliater.html


Thank you Cik Farhana :)

Diari Si Froggie said...

InsyaAllah result kamu lulus dengan jayanya.. jangan risau. Apa yang kamu usahakan pasti setimpal dengan result kamu.. chill ok :)

fiza saiza said...

Moga berjaya!! :)

Si Matatajam said...

Amacam result dik? Hope u success...

IrosiaBeautyTouch said...

Dapatkan AURAWHITE RM150 + FREE POSTAGE + FREE 7 BEAUTY PRODUCTS! . Memang berbaloii :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015