WW#19 Adab-Adab Keluar Rumah For Girls

Bismillahirrahmanirrahim :)

#BESAR PUNYA#


Dah Baca? Like dan Comment la =)

19 Kata-Kata Pujangga:

✿GUCCIEY LAVENDER✿ said...

:')

Farhana Mdnoor said...

good post n information :)

eCha said...

lukis sendiri ke nie?

RamRamCute said...

good entry dik! tq for sharing :-)

SITI NAJWA said...

done follow :)

Jom join sini

http://theflickerdoodles.blogspot.com/2013/03/segmen-url-blog-paling-awesome.html

FarhanahAdzlan said...

@eCha takk..ini saya amik di facebook.

Nora Karim said...

bagus info ni... ^_^

NURUL IZZATI said...

hai bantu saya . click link sekali :) sekali je , bantu sayaa ~ http://my.sharings.cc/IzzatiShaidi/share/FevrierDesignsCMW/

Busyra Bt Takiyudin said...

entry yg bagus.. btw cantik lukisan.. :)

Mime MF said...

thanks untuk advice tu...:))

IraAdila said...

Nice ! :)

Miss Xyz said...

Thank youu ingatkan..
Nak ingatkan jugak, perempuan kalau keluar bila nampak orang yang curiga dan orang yang kita tak kenal, sila hati-hati. Jangan terus percaya ;)

puteri kasih said...

nasihat-nasihat yang berguna :)

fiza saiza said...

hanya 1 sahaja perkara yang dilakukan..heheee

Fathihah Baharin said...

mangat farhanah tulis kat kertas cantik2! cute la blog awak ni

sha (chirp chirp) said...

waaah, ni roomate yg buat ke, farhana yg buat. good! :)

pha is said...

nice share..

MyFreeMinded said...

Ala sweetnya, ni untuk presentation ke.. :)

^^eKaTiKaH^^ said...

perempuan mesti tahu semua nie. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015