Masalah Sebenar Pos Laju

Bismillahirrahmanirrahim :)


Beberapa hari lalu ada cerita kat entri ni pasal Pos Laju kan? Alhamdulillah parcel dah sampai semalam dengan menggunakan alamat rumah kawan :)



Ruper2nyer sebab tak sampai lebih seminggu ialah Penghantar Pos Laju tersebut tak jumpa rumah aku. huhu. Lepastu call tak dapat dihubungi.


Kenapa tak dapat dihubungi?

Sebab phone aku hilang kat Tanah Suci haritu-,-Bukan hilang Tercicir sebenarnya. Lepastu maybe aku lupa nak update kat Mulawa Fashion (online shopping) no phone yang baru. huhu.

So Pos Laju call hingga hujung nyawa sekalipun komfem tak dapat. haha.



Beli 3 tudung sekali hah! hahaha. Salah satu tudung tu nak bagi hadiah kat birthday kawan aku 4 April yang lalu. Lambat gile kan? Nasib kau laa kawan dapat hadiah lambat. Nak bagi 15 April nanti hahaha.



NOTA KAT BAWAH : First time arrange,plan,handle kem kepimpinan tanpa guna orang luar untuk budak sekolah sendiri-,- Sangat penatt='(


Dah Baca? Like dan Comment la =)

12 Kata-Kata Pujangga:

Innanie | Ariffin said...

ada jugak effort mereka untuk call kan!!! alhamdulillah walaupun lambat dah sampai dah. selamat! dan masih elok

puteri kasih said...

biar lambat asalkan dah sampai dengan selamatnya..hehe

p/s good luck untuk kem nanti...semoga semuanya berjalan dengan lancar :)

Choi•Minhoヅ™ said...

wahh, mcm best jekk

Sally Yatiey said...

Nasib baik sampai jugak akhirnya ;)

pha is said...

lambat x pe, janji sampai.. jgn x sampai2 langsung.. hehehe

waddah jannah said...

alhamdulillah,, akhirnya sampai jugak ke tangan akak,,
syukur alhamdulillah,,
mesti posmen tu blur,,ahaha

Si Matatajam said...

Alhamdulillah...selamat gak sampai tu...
P/s: M balas kunjungan dan folo sini..keep in touch

Siti(zoey) said...

alhamdulilah..selamat gak dpt.

FarhanahAdzlan said...

@Innanie | Ariffin yup biasanya pos laju memang call klau tak jumpa rumah cuma no yg diberi tu dah expired tu yg tak jumpa2 tu hehe

@puteri kasih yuo betul tu :) thank you much much. Aminn :)

@pha is kalau tak sampai langsung saya cari sampai lubang cacing hahaha

@waddah jannah a'ah maybe. yelahh dah laa tak jumpa rumah call tak dapat. huhu

@Si Matatajam alhamdulillah :) okayy :)

Ain Dzaya said...

tulisannya pun..kalau boleh nak penuh satu sampul..

Ain Dzaya said...

tulisannya pun..kalau boleh nak penuh satu sampul..

Wanie Zunidan said...

Alhamdulillah . Sampai hadiah (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015