Masalah Dua Dalam Satu

Bismillahirrahmanirrahim :)


Last week ada beli tudung online. But until now 10 April 2013 tak dapat lagi huhu. So I trace my tracking no. at POS MALAYSIA. Tetapi mereka telah menyatakan penghataran telah dilakukan tapi takde sape kat rumah. Dua kali pulak tu. Tapi I didn't got any notice from them.


So tengok lagi harini. Tengok2 parcel tu dah balik ke PPL Shah Alam? So pihak disana kena buat penghantaran semula-,-

Kesian kawan aku. Hadiah birthday dia demand nak tudung labuh. Tapi disebabkan tak jumpa pulak tudung labuh online time tu-,-Time tak cari ada je-,-So aku belikan dia tudung bawal jee bidang 58-,-Birthday dia 4 April lalu.

So I said to her "Sorry,hadiah kau kat Pos Laju lagi.Pos tu tibe2 perlahan pulak nak 'hantar' hadiah kau.' hahaha



Then masalah kedua dan bukan masalah sangat pon. haha. Aku buat Tag Nama untuk Fasilitator Kem Kepimpinan sekolah aku. Tapi rasa macam ada kekurangan kat mana2. Tapi tak tau ape-,-
Bila tanya dorang 'Ok tak aku buat ni' Tapi dorang cakap 'Ok dah ni takyah tukar ape2'

So aku tanya korang pulak ye. Apa kekurangan yang perlu dibaiki or pertambahan ke atau ape2jelah silalah bagitau ye :)
Beza kedua2 tag nama diatas cuma COLOUR pada nama sahaja. Gambar DORA dan SPONGEBOB tu atas permintaan mereka sendiri-,-

So sesiapa nak menyatakan pendapat dialu2kan :)


NOTA KAT BAWAH: Macam kad kahwin pon ada.


Dah Baca? Like dan Comment la =)

13 Kata-Kata Pujangga:

fiza saiza said...

hahahaa..kesian kat kawan awak..
pos laju melambatkan penghantaran hadiah dia..

MyFreeMinded said...

comel ja kad tu... hehe

Pos Laju namanya, bukan merujuk servisnya.. hehe.. jangan maras Pos...

Mime MF said...

pos laju..pos esok smp hari ni..huhu tp sepanjang guna pos laju ni alhamdulillah cpt je smp..~ huhu

tenku butang said...

pos laju mmg lembap skrg.. geremm..

fadh leyanie said...

tag tu dah cantik.kalau nk nmpak gah sikit tambah letak logo lencana sekolah dekat tengah bahagian bawah perkataan dalam tapi logo tu jgn besar sangat,ok jugak,just suggestion huhu ^^

puteri kasih said...

pos ni macam ada masalah sikit...asyik lewat sampai ke destinasi je.

p/s tag nama tu comel :)

Nieyxzha Hassan said...

call poslaju and bagitau tracking number...tanye nape tak hantar..tak boleh la macam tu

P U C A T said...

name aje poslaju...tak laju pon.
ihik^^

PuanZaniff said...

ala ciannn..abg pos lmbt eh..
ermmm klo letak 1 gmbo pn dh ok..nmpk cm bnyk gmbo plk..hiiii

suri said...

salam..
bagilah sy pinjam tudung tu dulu blh heeee..
selamat hari lahir ya

Mrs Velentine said...

sebab tue MV tak suka guna alamat umah..guna alamat ofis senang

myraVea said...

Myra singgah sini :)

^^eKaTiKaH^^ said...

pos laju kekadang bermasalah. huuh, sabar je la

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015