All About Aurat and SentapMenyentap=)


Ini ikut agama ape?SILA BAGITAU SAYA?
Aik?Terasa ke?






Untuk AURAT je dah SEPULUH entri..Hoho..
Perasan tak semua tu berkaitan dengan perempuan je?
Lelaki?Hei korang pon ada aurat tersendiri tetapi buat tak tau je..
Tengok entri besok ok=)



p/s>Actually puasa enam boleh ke gabung dengan puasa ganti ek??
Dah kompius..Sila bagitau ek..Kalau boleh ada sokongan ayat quran or hadis^_^



Dah Baca? Like dan Comment la =)

13 Kata-Kata Pujangga:

Liyana said...

puasa 6 boleh gabung ngn puasa ganti :)

FarhanahAdzlan said...

@Liyana boleh tak kuatkan lagi statement tu..masih ragu2..hehe=)

DanieL AdiE said...

Puasa 6 dan puasa ganti sememangnya boleh di gabungkan...

anen said...

niat pose ganti..akan dpt terus puasa sunat tuh..sumber:soal jawab agama PerakFM..

anen said...

http://soaljawab.wordpress.com/2007/10/17/puasa-qadha-puasa-enam-syawal/

Amin said...

LIKE!LIKE!LIKE!LIKE!

FarhanahAdzlan said...

@DanieL AdiE thankyou=)

@anen trima kasih..itu yg saya mahukan=)

Ratu Lissa said...

betul ke puasa 6 boleh gabung dgn puasa ganti?

iekasub said...

menarik entry ni! :)

sleeping_maniac90 said...

nice hehehehe..

budak kecil :) said...

afhdal dipisahkan dan tunaikan yang qadak dulu .kat halaqah tv3 ptg td ade ckp :)

avam ming said...

suke..suke..hehe

jom baca ni jap, jangan lepaskan peluang ni... tawaran hebat untuk anda...

Nizam Ijam said...

kene sebijik..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015