Design Belog=)


Gua nak tukar rupa blog ini..hoho..
Terima kasih ALIEFF kerna dia yg design rupa blog ini sekarang=)

Sekarang gue mntak pertolongan kawan gue..
JUE KIKILALA untuk design plak..

Disebab kan gue banyak karenah banyak cekodok..ehh silapp cekadak..
Gue kasi la topup 5inggit kat lu..

Tak payah puji..Gua memang baek sejak dulu lagi an..
Cuma lu tak mau ngaku..hohohoho..

JUE ni yang gue nak..kalau tak paham gitau gue..
Gue tau tulisan gue lawa..hohoho..


p/s:lbeyh senang berurusan ngan kawan sendiri sebab dpat free..hahahaha..
Saper nak design blog sya lagi ponn boleh lg asal free..kah3..=)


p/s: Ciss..Biology gue gagal lorhhh=(


Dah Baca? Like dan Comment la =)

3 Kata-Kata Pujangga:

jue eddy said...

alahai derr. sebenarnye wa takod nk edit blog lu.
lu kan femes. haha wa akan buat selagi wa punye internet tk bg masalah. kalau bg masalah. kene tunggu bulan depan . tk pon 29/10 ni. sebab time tu tenet wa bagos.

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Ben said...

singgah blog sy x follo pun.hhe ..singgah2 dsini

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015