Migrain Dengan Blog Camni!!!!!!


Nak masuk~
Then~Ada benda ni~
Pastu ada lagu autoplay plak~
Nak comment ni~Bila clik POST COMMENT~

Keluar benda ni balek~

Benda ni punn keluar jugak~
Lagu tu dimainkan balek~
Baru keluar comment tadi BUT
Pastu kena isi WORD VERIFICATION ni plak~
Keluar balek benda2 ni~



Pastu baru comment aku PUBLISHED~


Inilah dugaan blogwalking~Itulah yang membuatkan aku pening kepala bila jadi camni~Then buat keputusan sehari leyh masuk 10 blog je..hahaha~

But mesti ada yang cakap BLOG AKU BUKAN BLOG KAU..
So up to you la~


Dah Baca? Like dan Comment la =)

18 Kata-Kata Pujangga:

Aisya Fatihah said...

haa, betoi tu kak, last2 tutup terus blog tu, bengang nk komen ><"

Azzah said...

betul..yang terbaru,belum masuk blog lagi dah suruh like dia punya fanpage.

Noraien said...

setuju2.pling xske ade word verification n x wat pop up komen.

tp lagi pening ble bukak bnyak2 blog then dgr lagu campur2..siyesly leh kne heart attack ! hahaha

Pendamba Mawar said...

setuju..

jika sudi saudari bw la blog saya..tgalkan komen di entri juga

NinaAz said...

setuju! aku pun jiwa kalau bw blog cenggitu

Amirah Adnan said...

setuju! haha.. menyampah gile.. nak2 kalo tiap kali klik tuh akan kuo alert messages cenggitu.. pe kes kan.. kate blog.. buat entry suh org bace.. haihh.. heartburn eden!

0nenanina Vanilla said...

alert msg bile kite kuar blog dy msti hang kejap.hmm.. nak wat camne.. kena sabar jela..

Siti Nurazlinda said...

haha , tahu takpe . kalau linda jadi awak , tutup aje . blogwalking kat blog orang lain lebih afdhal =p

Budak Malas Sikat Rambut said...

hahah biasa ar uhhh , hehehehehehe

SANDRA AZWAN said...

Entri nie sebenarnya bagus dan memberi satu peringatan buat semua....kalau boleh bagi la sedikit kesenangan untuk sesiapa yang datang melawat....;-)

p/s: Tepuk dada, tanya selera!;-P

meaw said...

mesti newbie,opsss!tade istilah newbie kot dalam dunia blog ni... baru nak kenal blog letew,boleh gitu?hew hew hew

Nana Eddy said...

SETUJU 10000000000x hehehe. Sakit ati pown ada. So dtgla blog Brat. kompem takde menatang alah tu! haha

FarhanahAdzlan said...

@meaw
newbie?maybe kodd..klau boleh amik pngajaran la~=)

Freaky said...

wuahaha kalau macam tu tak lawat dah lain kali :D

ctie anis said...

haha..please klik untuk masuk tu x bole bla,byk kali...

Cik Kay Jue said...

hahaha.. betul2... kalau blog macam tu sekali je aku masuk lepastu da tak masuk2 da... haha.. sakit ati owh.. menyusahkan.. huhu

ShalleyaNna said...

betul3,,cm serabut gak tgok,,byk sgt suh welcome alert

etuza said...

minta maaf ya, rasanya uncle ada buat macam ni " sila follow balik ya" adakah menyalahi ..tak apalah ya lain kali akan uncle perbaiki. Rupanya ada orang tak sukakkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015