Spontaneous Thursday#UNTUNGLAA SAYANG!!


orang kata UNTUNGLAA ADA ORANG SAYANG~
UNTUNGLAA ADA BF/GF~

Kata saya>Apa yang untungnyer jika SAYANG itu MENAMBAHKAN DOSA..
Apa yang untungnyer jika hari2 dosa masuk FREE?

Tak paham aq~Sila bagi jawapan yg tepat untuk soalan saya tu-,-


p/s>Aku nak buat segmen untuk folower yang 200 ke bawah~
Aku akan komen apa yg boleh diperbaiki dalam blog tu spya jadi lbeyh baik=)Agak2 ada tak yang nak join?

Dah Baca? Like dan Comment la =)

6 Kata-Kata Pujangga:

Ku Azhar said...

hehehe..xsmestinya couple 2 teruk..ku pn bercinta gak..rasanya makin kuat solat sjak bertemu sidia..

FarhanahAdzlan said...

@Ku Azhar ni espicially yg jadi makin teruk bukan makin baik jd nyer~

| cik azeya | said...

untunglahhh . ngeh3

Anonymous said...

better nikah terus klau da jumpe yg terbaik dari bercouple sbb kt merindu n sayang pada yg bkn muhrim..itu adalh dosa...

Cendawan Merah said...

hehe...salam knal...blog lawa sgt2..ajarkan care2 nk uat cmne...hehehe...

FarhanahAdzlan said...

@Cendawan Merah lawa ke?bise je la..bnyak lg blog2 yg lagi lawa=)
apa link blog awak?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015