Duit ChurpChurp~~


Sebelum baca KLIK SINI..


Churp2 ni lebih kurang sama dengan nuffnang,heartbeat dan lain2..
Just Churp2 ni ni die selalu update=)

Dah daftar belum?Belum?Kenapa belum?
Klik KATSINI<--click

Nak daftar pula=)

1)Sign in guna FB
2)Masukkan email dan password FB anda
3)Click ALLOW
4)Ikut steps kat bawah ni ye=)

i)Authorize with Facebook..
ii)Authorize with twitter..Kalau takde SKIP je=)
iii)Isikan maklumat diri dengan betul ye=)

iv)Dah siap..Klik DASHBOARD kat atas tu ye=)

Kat DASHBOARD tu akan ada campaign2 yang dishare kan..Korang tekan SHARE THIS/KEEP SHARING then tekan CLICK TO COPY...

Seterusnya nak minta jasa baik korang klik kat link kat bawah ni ye..Plizz=)



Untuk menambahkan earning korang perlu lah share campaign2 tersebut..Sekali klik akan dapat rm0.20-rm0.40..Kalau share kat friends pula akan dapat rm1.00=)

Sebenarnya rahsia paling besar ialah anda perlu ramai folower twitter dan facebook agar mudah iklan tersebar menerusi laman sosial tersebut..Lagi ramai lagi bagus=)
Apabila network dah besar Baru senang nak buat promosi churp2 ni..Pasti berjaya..Kalau sikit lambat sikit la=)

Ramai yang dah berjaya dengan churp2 ni antaranya KU AZHAR..Pi tanya rahsia dia ye=)Itu yang aku perasan:D


Bagaimana nak tepek iklan tersebut dalam blog?Tunggu esok ok=)
Jangan lupa daftar KAT SINI tau=)





Dah Baca? Like dan Comment la =)

31 Kata-Kata Pujangga:

PURPLEVIOLET said...

kat azfa ade font yang comel2..kalau nak,inbox lah kat FB ye.

PURPLEVIOLET said...

oh yeke..huha...misunderstanding lah pulak..ngee..malu.awak nak ke?sy tengah free ni,mlm ni pun saya boleh buat.tadi pun baru lepas buat kwan punye dua header.

Alieza Dayasari said...

saya ada churp2 juga...
salam perkenalan.. saling klik lah jawabnya....
ada FB?

FarhanahAdzlan said...

@Alieza Dayasari blog ada dua..mana satu yg rasmi..haha=)ada..tengok kat sidebar saya atas skali=)

syazwan tahir said...

cik farhana..nie review blog awk yg dibuat oleh sy : http://enciksyazwanpunyablok.blogspot.com/2011/11/blog-review-1.html

jemputlah singgah dan tgk :)

FarahNazurah said...

fara pun ada churpchurp jugak . hee . fara dah klik campaign awak . jom klik fara punye pulak :D

PURPLEVIOLET said...

saya buat je dulu.sal upah tu blakang cite.azfa tebgah eccited nak buat animated header ni..huhu..awak bagi details pasal header tu kat kotak komen ye.

PURPLEVIOLET said...

yang pasal bayaran tu jgn risau.boleh bayar 2 cara,1st,awak beli tiket topup tu n mcj kat saya number topup tu.2nd,awak beli topup n mintak orang yg jual topup tu tolong masukkan number topup kat number saya..banner pun saya boleh buat gak..rm2 je.

nurul diana said...

da dftr tp x bpe faham , hehehe

zatiey said...

zatiey blom ade churp2 nih..nk cube..tq sbb bg info ni..follow sni jugak

ainol akasyah said...

untung x gune churp2..? hehe nak try la nanti

Pizza Dari Dapur Masterchef Yang Menyelerakan Oi

FarhanahAdzlan said...

@ainol akasyah yes of course untung..=)

Woofer Storm said...

thank info.tapi dah sign up pun churp2 tu dulu kala.

follow sini^^

zatiey said...

zatiey nk tnye, knpe kne letak yg facebook fanpage tu ek? sbb zatiey admin 1 fanpage tu..tu pon bisness punye..jd zatiey nk thu lah knpe mase sign up scara outomatiknye fanpage kite tu naik? err~~ iklan tu akn kluar dkt fnpage tu jugak ke nnti?

PURPLEVIOLET said...

huhu..oke.banner nak kaler oren jugak ke?ade fb tak?bagi lah gamba supaya azfa boleh letak dalam banner tu sekali.huhu

FarhanahAdzlan said...

@zatiey hrmm..zatiey bila sign up kena pakai fb sendiri..maybe masa tu awak tengah online yg fanpage tu..cuba masa tu awk bukak fb asal awk je or sign up balik dan pastikan letak email fb asal awk..
die xkluar kat fanpage tu=)

zatiey said...

ooo..mcm tu ker? tp rsenye fnpage tu outu kuar bile zatiey log in fb..hurmm..tgendala kjp nk dftr churp2..tp xpe..nnty zatiey try k..tq..:)

SorayaHanis said...

boleh percaya ke letak nombor ic?

FarhanahAdzlan said...

@SorayaHanis boleh dear~itu pasti selamat..xpernah berlaku sbarang pencerobohan slama ni=)dah rmai yg join=)

Bro Framestone said...

memang masyuk pun churp2 nie kalau betul caranya la kan..

bro..??

alhamdulillah la.. tiap2 bulan masih boleh cash out ratus2 lagi.. bergantung pada kempen yang sesuai untuk bro promote :)

FarhanahAdzlan said...

@Bro Framestone alhamdullilah..bestnyew klau tiap bulan..haha=)

Bizstudent said...

Nak promote pun kena hati2 jgak, pasal sekarang ni, Harfiz tengok dah banyak iklan yang non-muslim (alcohol related punya) :)

Jom baca entri terbaru Harfiz:- Apa Tengok Tengok 2011 Full Movie Download

Budak Botak said...

Budak Botak pon ada Churp2 nie, he3... Nuffnang + Churp2 terbaik la hasilnya...

ahowk orang islam said...

sya dapat sikit je. tu pun pakat ramai2 kawan2 kat fb. hehehe. saya ada jumpa 1 script. orang tak klik pun dah kuar 3 page churp-churp ni. tp rasa bersalah pulak guna cara tu.. :)

FarhanahAdzlan said...

@ahowk orang islam ye..saya pon ada pernah jumpa orang guna cara tu..klik satu je dah kluar bnyak page churp2..tapi saya dengar cara tu tak elok..tapi biarlah kita cari duit dengan cara yg betul=)

MiraSyu said...

saya dah daftar, tapi kurang tahu mcm mane nak share campaign2 tu...mane nak dapatkan campaign2 selain yang kak farhanah bagi tu? n cara nak share just melalui fb n blog je ea? saya takde twitter..huhu

FarhanahAdzlan said...

@MiraSyumcam mana nak share campaign?mcam kat blog ni la..die akan bagi sendiri kempen kat kita..kadang2 shari ada bnyak kempen kita dapat..kadang2 tak..yup mcamtulah gayanya=)

Cik Gallus Gallus said...

churpchurp memang best
tapi kite kena sama rajin mcm dia

by shahamri.com [SA] said...

Salam from shah..shah just nk share bnde yg berkaitan dgn entri ni!hehe..kalo sudi follow tau..

Dapatkan earning churp-churp atau says.my dgn byk hanya dengan satu klik!

ahowk orang islam said...

@FarhanahAdzlan saya x klik pun dah masuk, pernah cuba. orang masuk je msti 3 page dia bukak. x caya try tgk iklan kat blog sy tu. tu pun dah tukar.. mls dah nk update churp2 ni.. dia bnyak dapat duit dari arak..

FarhanahAdzlan said...

@ahowk orang islam ooo..itu rasanya orang yg gila duit la tu..hahaha..hrrmm rasanya kalau kita pilih iklan tu maknernye kita yg nak dapat duit dari tu kan?itu salah diri sndiri la kott..hehe~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015