FASSTRAIN 3=)


Actually dah lama tak meng-hupdate blog ni~
Takde orang perasan kann..?cehh~Nak mengada plak~
Sebab utamanya ialah KOMPUTER+INTERNET ROSAK..
Aku pikir nak curik wifi jiran sbelah tetapi HAMPA..ceh~

Berbalik pada tajuk utama~
Selama 3hari 2malam saya pergi kem..
Percaya tak saya cuma perlu bayar RM35 HINGGIT SAHAJA~
Makan ENAM KALI SEHARI..Makanan2 die Sedap woo~

Dan yang paling pnting smua yang menghadiri kem tu ialah BUDAK U~
Hanya aku dan kawanku sahaja yang FORM4~

Serius masa nak bertolak pergi tu baru tau yang sumer budak U..
Nak tercabut jantung dan paru2ku~

Tapi ALHAMDULLILAH dengan harga RM35 tu aku dapat ilmu yang bukan sumer budak sekolah dapat..Yang paling aku tak percaya sampai sekarang..
Aku bentang hasil kerja kumpulan aku depan budak2 U tu sumer~

Pergh!!Mungkin bagi orang lain biasa je..Tapi bagi aku luar biasa~Sebab aku hanya berumur 16TAHUN nak bentang hasil kerja dan MENJAWAB SOALAN2 dari BUDAK2 U tu bukan senang tau~

Dan yang terharu giler2 nak mampus*cehh* segala idea yang aku berikan akak2 budak U tu terima dengan baik..
Ehh..Bukan senang tau aku yang FORM 4 ni nak bagi idea kat budak U..
Takut jugak ditolak sebab aku hanya budak sekolah..hehe~

Serius!!Itu satu pengalaman yang sangat berharga dan aku rasa bukan semua budak sekolah dapat rasa camtu..Modul die memang TAK SAMA dengan berpuluh2 kem yang aku pergi kat sekolah~Dan yang paling penting hanya perlu bayar RM35 SAHAJA 3HARI 2MALAM=)

Actually nak masukkan gambar sekali..But tetibe kamera rosak~
Ehh jap lupa nak cakap..Apabila dah menyertai kem itu maka dengan rasminya saya menjadi FASILITATOR ASA EXPLORE TRAINING & CONSULTANCY=)



Terkadang kita bayar beratus untuk
mendapatkan yang terbaik tapi last2 hasilnya hampa~


p/s>Nak study untuk cover subjek form 4..Tahun depan dah form 5..
Hadoyy~rasa cam nak patah balik jadi form 3~

Yeah MALAYSIA MENANG~Alhamdullilah~*tetibe*


Dah Baca? Like dan Comment la =)

5 Kata-Kata Pujangga:

EZAD AMIR said...

Gudluck 4 spm next year!!
Jgn lupe kim salam kt akak2 u tu kalo jmpe lg..
Ekekeekekekek

hana said...

mesti lagi semangat kan nak masuk u..
belaja lekloq na..

Eiyra Nu-Qi Ra said...

waaa...hebat la nie ek...haa...blaja rajin2...le masuk u...t jadi macam akak2 tue ye...

gud luck dik!~

Atok Cing said...

sebenarnya xde papepun dgn bdk u ni...ade tu lg teruk dr bdk skolah..hahaha

Ezad Skytech said...

hee..nak spm ye next year...all the best..skor straight A's nanti...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015