Kegilaan Terhadap Drama Korea!!



Musim cuti sekolah ni kegilaan aku terhadap korean drama
semakin menggila*cehh ayat*..
Kalau lagu tak sangat or KPOP..Just sekadar dengar then habis~

Tapi drama korea ni berpuluh kali tengok pon tak bosan2..
Sama macam cerita PRamlee..Kan3??
Aku selalu tengok cerita PRamlee sejak sekolah rendah lagi sampai sekarang=)

Dalam banyak2 pelakon2 korea ada SATU je yang aku minat dan boleh membuatkan aq menjerit bila tengok muka die..hehe=)
Aku rasa macam nak jerit je tengok muka senyum dia..
ARGHHH(sambil tekup mulut dengan bantal)..
Saper tak kenal BELIAU yang AMAT COMEL ni?Angkat tangan?

Dah tak elok jerit lama2..hehe=)
Ekceli aku dah download 7 drama korea dan simpan kat dalam komputer rumah..
Nak tau apa jadi beberapa minggu lepas??

Komputer aku ROSAK dan PERLU DIFORMAT BALIK..
Apa silapnya aku disini?KESALAHAN BESAR AKU??
Aku lupa cakap kat auntie cina tu "BUAT BACKUP YE"...

So sekarang ni aku dah tawar hati nak download lagi..
Aku pinjam je VCD orang lain..Hahaha..
Heyy!!Aku menangis tau sebab kelupaan aku tu...
Beratus episod aku dah download belum masuk yang PART die lg~

Selepas aku update benda ni banyak jugak aku jumpa
blog kisah pasal korean drama ataupun kpop=)

SIS KHALILA pun ada jugak kisah die dengan korean drama=)
BROTHER KHAIRUL AKMAL juga ada meluahkan kisah KPOP di blognye~
SYAFIQ AHADIN cerita tentang ASIAN MUSIC AWARD2011..Tentang KPOP juga~

Aku minat macam tu je ok..Takdelah sampai obses sangat..Sekadar untuk mengisi masa cuti sekolah=)


p/s>Semakin bertambah hari cuti sekolah Semakin bertambah jerawat kat muka=(


Dah Baca? Like dan Comment la =)

15 Kata-Kata Pujangga:

k.h.a.l.i.l.a said...

eh... ade jugak nama saya. hehe... tq ^_^
betul............ RAIN sangat COMEL! sengih sorang2 tengok die blakon dlm Full House. Skarg ada tayang balik kul 12 kat ntv7 ke 8tv tah. huhu... comel sangat!

FarahNazurah said...

Rain ! ramai sangat artis lelaki korea yang comey momey . termasuk Chun Jung Myung . auww <3

:D

kim heeruul said...

drama best.tapi tak ada masa nk tgk.sebab kerja.

Pendamba Mawar said...

macam PM je muka dia..wakaka

FarhanahAdzlan said...

@sis khalila>Ada kat tv 7 la=)saya suka tengok time kat citer the fugitivve plan b je..kat full house xde rupe langsung die tu..haha=)

@farahnazurah>yup..agree=)

@kim heerul>xde faedah pon tengok..gi keje lagi baik=)

PM>ooo ye ke?jap nak tengok lama sikit..hehe=)

Aiman Isa said...

erk.. comel ke.. ?

aku comel lagi rasanya :D

Nurd Cullen' said...

asdfghjkl . it's RAIN :D

Nabilah said...

Rain~ uwhh.. ayik bangat dgn die nih.. huhu... tgok dia dalam cite full house je stkat ni.. :P
btw dia mmg ada gayaaa..HAHA

Teratak said...

Best..

zahidahwahid said...

hohoho....saya sangat gilakan korea...sejak tengok drama Flower Boy Raymun Soup, saya nak nampyeon lee ki woo tapi buah hati saya tetap jang geun suk...lalalal


New Entry: 01- A recent picture of you and 15 interesting facts about yourself

Cabaran 30 Hari

Gadis mutiara said...

Drama korea mmg de best.. saya minat yong Hwa dengan Kim Hyung Joong=)

Syafiq Ahadin said...

eh, ada nama saya. :)

khairul akmal bin azman said...

nama saya ada!

tq beb
ni syg lebih kat blog ni!

hyz said...

drama korea ni mmg besh kan?

FarhanahAdzlan said...

@hyz yup sangat2 pon..haaha=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015