SPM Kisahku#12 Study Bagai *Tak*Nak Rak


First time studyBagai *tak*nak rakk gilerr...
Studyy Add Math until 3.00 AM..
Lepas 3.00 AM tu stop dan tidur..Set jam henfon 4.15 untuk bangun balik..
Nak sambung study~
Then macam terasa lama sangat tidur...
Bangun2 je dah 6.15 am..Pehall tak bunyi plakk phone ni??
Tengokk2 aku set jam 4.15 PM..
Mata time tu dah ngek ngokk kott..hahaha~


Then nak tau ape jadi time exam?
Gilerr weyhh..hahahaha~Time exam kepala rasa berat sangat semacam..
Terlebih ilmu kott kan?Lepastu segala yang aku baca and
buat exercise pagi2 yang tak berapa nak bute tu tak nak keluar~

Aku suruh segala ilmu tu keluar..Tapi tak terkeluar2..heh~
And you know what ape yang aku dapat jawab?
Hanya SATU SOALAN dari ENAM soalan yang wajib dijawabb..
Kertas jawapan tu kan..Depan2 lawa SECTION A jawapan penuh..
Bukak belakang terus SECTION B..
Padahal ada 6 soalan kat section A yang perlu dijawab..

Story Of The Moral:JANGAN study Last minute..

Function2 barang kat atas:
#Pensil kayu dah tumpul pun masih nak pakai..
Saya lebih suka pkai pensil kayu berbanding pensil tekan?
Siapa sama dengan saya?hehehe~
#Cawan tu berisi Coffee every one hour aku akan minum coffee..Gila tak?
#Pembaris pink adikku punya..hehe..Pembarisku sudang hilang~
#Benda pink macam kumbang tu kan Tempat release stress..HAHAHA~



Chemistry lagi senang dari Add Math kan?


Dah Baca? Like dan Comment la =)

7 Kata-Kata Pujangga:

Nyamuk Terbang said...

akk pnh gk mcm nie...msa nk jwb exam..krtas soklan nmpk putih..kosong...tension gila

FarhanahAdzlan said...

@Nyamuk Terbang pernah jugak rasa camtu tahun lepas..tp tahun ni nak insaff..tp xterinsaff lg..hehehe..

Cik Kay Jue said...

betul2 section a memang lawa je.. penuh semua berjawab.. hehe.. samapai yang belakang2 huh... banyak kompang nyer.. haha..

bahaya la study macam ni... jangan amalkan tau..

sama la kita lebih suka pensel kayu daripada pensel tekan.. :)

er.. ckj tak ambil chemisty... lorh.. ckj dak account.. hehe..

apa-apa pun good luck dear..:)

Nour Eyza said...

stdy elok2 ye adik! chaiyok2! heheehe

AZRUL AZMI said...

study!!! study!!!!

add math memang macam tu... hahaha..

Anonymous said...

Your way of explaining all in this piece of writing is
actually nice, all be capable of simply be aware of it, Thanks
a lot.
Here is my homepage tmj in the jaw

Anonymous said...

But he added, it also leads to neck, upper nerve pain. nerve pain and Damage
Caused by Diabetes: Get Your Ex Back With Texting? All these activities increases,
you may not be used in the category of pelvic muscle stabilization exercises
can actually cause more pressure on the edge off
your back. In it's worse still with me.

My page; Mount Erie acupuncture back pain
Here is my webpage - Mount Erie acupuncture back pain

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015