Makanan Yang WAJIB Untuk Kedekut !


Dalam banyak-banyak makanan ada satu makanan je yang aku mak aih
kedekut gilerr nak kongsii ngan orang lain..Dalam kata lain BERAT HATI
nak bagi kat orang lain~

And aku takkan jemput orang lain untuk makan sekali dengan aku walaupun makanan tu banyak or BFF aku pun aku tak jemput makan..
Kejam kan bunyinyer?Kalau aku bagi pun disebabkan dah orang mintak kan?
Bagi je laa~But honestly aku takkan ikhlas bagi..Last2 menyesal sendiri
kenapa laa aku bagi orang lain..HAHAAHA~

Buruk gilerr perangai gue-,-

Nak tau ape die?Ceyhh muqadimah dia je dah macam karangan PMR~
Op coz laa CHEEZY WEDGES KFC ma~hahaha~
Tapi sekarang ni kan dah boleh buat cheese dia sendiri kan?
Tapi yang KFC punya tetap first didalam hatiku=)
Terliur tak?Tak pun?Cehh=,=

So kepada kawan2ku kalau aku tak ajak tu jangan lerr salah faham..
Bukan nak kedekut..Tapi janganlah yang feveret aku..hahaha~



Korang mesti ada satu kan yang feveret gilerr and tak sanggup
nak kongsi dengan orang lain?Ada kan2?


Dah Baca? Like dan Comment la =)

9 Kata-Kata Pujangga:

dhia adawiyah said...

Betul ! betul .. haha . bila nampak kalau ada orang lain ambik kita punyer cheezy wedges tuu .. asew sedih jee .. tapi ,pada masa yang sama .. jangan lupa pandang orang tu setajam tajam nye . haha .. takkan berani ambik lagi.

NurHaffizah said...

malam malam ni dah lah lapar , tgok gmbr cheezy wedges ni pun dah terliur............haih kfc kfc

~~oOpEt~~ said...

tgok gambar mknn trus lapar :D

Fatin Nabila said...

favourite food kita ialah MAGGI GORENG. even murah pun, tapi memang tak sanggup bagi org lain makan. Jujur ^,^

sis92 said...

kahkah tak baik btul perangai hang

FarhanahAdzlan said...

@dhia adawiyahtau xpe..memang sedeyhh gilerr..hahahaha~

@NurHaffizahyeahh..samalahh..dah makan tp terliurr gak~

@~~oOpEt~~Jomm makan=)

@Fatin Nabilayeahh feveret food jgakk..tp yg ni xkisahh nak kongsi bnyak mana ponn..hahaha~

@sis92skali skala xpe..hahaha=)

иιиα αмιяα said...

betul-betul. sama la kita. tambah pula kalau ada yang amek bahgian yg terkena cheese pling byk. berkerut je dahi tahan bengang. heee

AmirahSyafiqah ♥ said...

nyum3 :) dah lama tak makn Cheezy wedges :D

A said...

cheezy wedges sedap meh :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015