Better Single Than Couple Rite?


Kadang-kadang ada jugak perasaan jeles orang sekeliling aku
couple mengaple ni~
Ceyhhh ada orang jeles nampak..HAHAHAHA~

Disebabkan itulahh aku sentiasa dan setiap masa pujuk hati sendiri..
Allah..Aku tau kau telah menyediakan yang terbaik untuk aku maybe lebih baik dari boyprengg dia..Alhamdullilah aku terselamat dari dosa couple..
And setiap masa jugakk aku bersyukur muka aku takk laa lawa mane pongg~
Disebabkan muka aku tak lawa mane pongg takdelahh laki kejar2 aku
or aku ni perahhsantan sendiri ingat laki suka aku..huahaha~
Lalu disebabkan dah perahsanntaann lawa melakukan
sesuatu yang tak diredhai Allah..

Nak tau tak siapa laki idamanku?Jawapan die dua patah je~
SEORANG HAFIZ..

Hakpuihh..Pikir diri sendiri tu baik sangat la kan?Bagus sangat la kan?
Tapi tak salah kan BERANGAN2?Mana tau jadi kenyataan kan?hehehehe~


p/s: Esok paper sivik dengan pendidikan jasmani..
Nak study jugak ke?kih3~





Dah Baca? Like dan Comment la =)

5 Kata-Kata Pujangga:

misz uzmy said...

InsyaAllah akn dipertemukan jodoh dgn seorang HAFIZ..amin....

Liza Razak said...

mesti ada jodoh yang baik utk awak nanti :)

zera eira said...

awak akan dapat yang terbaik sbb kita masing2 da ditentukan jodohnya. sabar yaa. :)

Cik Kay Jue said...

insya Allah kalau kita berusaha menjadi hafizah, kita akan dapat hafiz.. ..

err... exam sivik and PJ? tak yah la.. g tidur.. haha.. :P

Ayub Prasetyo said...

mudah2an ya..
aamiin .
orang baik tu nanti sama orang baik :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015