Jalan-Jalan Lepas Exam =)


Tanggal 24 Mei 2012 aku dengan kawan2ku gi moonhoney*terbalikkan*
sementara..hahaha~Almaklumlaa lepas exam kan?
Actually ni lawatan sekolah pergi tiga tempat dalam sehari=)


First gi perpustakaan negara..Honestly first time..Semua tempat gi haritu first time sebenarnye..hahaha~Besar library tu*jakun*..

Then lepas tu gi Sunway Piramid..Main Ice Skating selama 2 jam..
Tapi kan selama dua jam tu SATU JAM Beli tiket,Amik kasut,Pakai kasut,Jalan nak masuk pintu ice skating tu..Lama kan?

Satu jam lagi banyak masa berdiri tepi pintu hampir one hour..Lebih kurang
5 minit baru dapat angkat kaki jalan beberapa CM dari pintu..hahaha~
Yang dah pro semua main kat tengah2..Aku plak berangan nak keliling sekali pon jadilahh tapi suku ponn xlepas..haha~


Then2 lastly gi I-city duk situ sampai malam..Mula masuk snowwalk*rasanyanyelatunamadie*..Jalan2 kat situ sejuk gile memang sejuk..
Hingus pon beku dalam tu..hahaha~Dalam tu memang giler2 main gelongsor macam budak2 kecik..

Then lepas kul 7 solat then merayau keliling I-city makan KFC
then baru jalan2..First2 aku main super swing giler macam budak2 kan?
Then main yg macam eye on malaysia*xtaunamadie* dalam tu memang panas giler duk lagi dengan cikgu aku satu cable lagi giler2 aku ni..hahaha~



Malam tu memang penat giler berjalan and esoknya iaitu hari Jumaat
korang rasanya aku gi tak sekolah?hahaha~


Yang ice skating tu apa yang pasti ialah bukan kali terakhir aku main..
Selagi aku tak berani nak angkat kaki selagi tu aku tak benti..

Siape nak ajar aku main ice skating?hahaha~


Dah Baca? Like dan Comment la =)

7 Kata-Kata Pujangga:

ain dzaya said...

seronoknyer..lawatan sekolah e..heheww.amboih adik...da dpt gi jalan2 terus tamaw pegi sekolah kan..bagus!bagus!...kak ain pun gayat sebenarnye nak main ice skating..hopefully one daya adalah sorg price charming dari langit ajar kak ain maen..ehhee..

Cik Fie said...

Jom Ramai2 Join Giveaway Baru Ni !! Terhad Untuk 200 Peserta Sahaja !! CEPAT !! :D
http://mynameishafizah.blogspot.com/2012/05/random-giveaway-by-cik-fie_19.html

Sally Yatiey said...

Bestnya ada lawatan sekolah macam tu. hehe :D

FarhanahAdzlan said...

@ain dzaya ececehh..suwiittnnyee..insyaAllah..nnti jngan lupa ajak saya=)

@Sally Yatiey sekolahmu xkan xde?

NUR SABRINA FIRZANAH said...

bestnya pi sunway piramid :)

siti zulaikha said...

kyaaa!! seronoknye die g mlancong.. eheee.. :) gd luck ye comell... :) hope result gempakkk!!

eiqa azra said...

main ice skating best..
macam xnak berhenti je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015