Tips Tambah Trafik Blog


Antara salah satu yang boleh menyebabkan trafik bertambah ialah
GAMBAR DI DALAM ENTRI..

Tiap2 bulan pasti akan ada keyword gambar itu dan gambar ini..
So itu maknanya itu adalah salah satu yang boleh menambahkan trafik=)

Kadang2 sesetengah orang cerita dia punya panjang macam karangan SPM langsung tiada gambar..Dan tambah2 lagi kalau tulisan kecil..Disebabkan saya ni rabun orangnya saya baca tajuk je..hehe=)


Ini adalah top keyword beberapa bulan ni..Blog aku ni penuh ke dengan kata2 sedih ye?
Hahaha..Entah apa yang disedihkan..Happy selalu=)

Tapi alhamdullilah setakat ni tiada lagi keyword2 yang pelik..hahaha~




p/s: Banyak Homework..huhuhu~Korang dah siap homework belum?


Dah Baca? Like dan Comment la =)

10 Kata-Kata Pujangga:

Nada Kun said...

ketahui cara cara paling senang promote blog

http://heyheypeeps.blogspot.com/2012/01/lets-promote-our-blog.html

dan join group ni http://www.facebook.com/groups/respecttoberespected/ :)

Nada Kun said...

ketahui cara cara paling senang promote blog

http://heyheypeeps.blogspot.com/2012/01/lets-promote-our-blog.html

dan join group ni http://www.facebook.com/groups/respecttoberespected/ :)

Cik tikah said...

setuju! setuju! baru best baca entry kalau ada gmbr :)

Terbakor said...

betul tu.. gambar tu mainkan peranan yang penting sebenarnya :p

Aishah Jahirah said...

apa kisah sedih kat sini agaknye...heheh...buat homework tu dik...;)

Puan Besar Shag Yahaya said...

Comel lah ruang komen macam ni. Ada tuto tak sayam ? Hiks ;)

Kat belog Shag dorang suka search for letter. Macam macam surat lah dorang cari. Yg paling laku surat mintak maaf. HAHA :D

shahdiana said...

yeke..thanks kongsi info cenggini...selalulah lepak blog akak ye..jangan lupa study smart untuk exam...

frogos said...

gambar tu nk kene ade tajuk jgk ker mase nak namekan kat file tu?ker just masuk jer gamba?

FarhanahAdzlan said...

@frogosyup kena namakan jugak gmbar tu baru upload kt blog =)

Alieza Dayasari said...

ohh nak SPM erk.. so good luck....
study smart.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015