Sejarah Header Blog=)



Ini first header FREE yang aku dapat dari JULAYKA..Dia siap menjadikan blog aku warna pink..Ohhh minta maaf saya kureng minat warna pink..hehe..Tapi aku terima je la..Dah namanya rezeki jangan ditolak..hahaha=)

Ini pula dari ALIEFF..Ini pun siap full design oleh die..Blog warna kuning=)
Ehh sukalah~Unik dan lawa..Dapat FREE juga sebab menang CONTEST ape tah haritu~

Ini aku dapat kali kedua dari JULAYKA..Aku suruh die edit blog ni jadi warna oren..Sebab dah kepingin sangat nak warna oren..So die ni baik hati sangat pun edit la FREE~

Yang latest ini dapat dari AZFA..Ini aku yang nak..So die pon buatkan..Nak header camni PERGI SINI~Ini sekali dengan banner blog=)First time nampak header ni diletak kat blog ni aku rasa alahai comelnyer~#terasa diri sendiri comel..HAHA#
Dah nampak tu apa lagi?Letaklah kat sidebar korang!!
Hahaha..Gurau2 je la~Kalau letak terima kasih saya sangat2 hargainya..
Sejak beberapa harini aku ada perasan yang ada blogger baik hati letak blog aku dalam bloglist and letak banner ni kat blog die..Sangat terharu..hehe=)



Actually aku ni seorang yang CEREWET bak kata kawan aku la..Pergilah tanya JULAYKA dan AZFA bagaimana aku nak sesuatu dan betapa banyak songehnyer aku..hahaha~Time ALIEFF nak edit je aku serah kat die design 97%..Sebab masa tu aku ada exam malas nak pikir banyak2..hahaha~


Lepas ni dapat lagi header free dari rakan blogger~hahaha~
Nanti korang usha la blog JULAYKA,ALIEFF dan AZFA ye=)
Saper lagi yang nak kasi header#tak malu#..Boleh bagitau kat facebookk ye~



Hebadd kan pereka2 header aku ni?
Give your own opinion tentang keempat2 header blog diatas~


Dah Baca? Like dan Comment la =)

15 Kata-Kata Pujangga:

chEntA said...

yang pink tuh cntik la..heee..

Aku Mad said...

betol betol yg pink tu cantik :)

salam kenal dan follow :)

Siti NuruL Ain said...

suka yang warna kuning tuh.. awesome..hehe..


singgah and follow this orange blog..hehe..;)

Alieza Dayasari said...

waaaa siap ada sejarah lagi tu...
tahniah...
saja blog walking..
salam singgah...
kunjung-mengunjung...

❤Aween Pinkaholicx❤ said...

kreatif :-)

Alongxp said...

wah... banyak tu.. diorg desig fully ke awak draft,diorg buat?

FarhanahAdzlan said...

@Alongxp saya just bagitau apa yg saya xnak je dalam sesebuah header pastu dorang buatlah..kcuali yg alieff tu je 100% design die..=)

Mysara Azdi said...

wahhhh..comel nyew..!
kalau sudi komen la kat entri belogg saya..
http://chubbymysara.blogspot.com/2011/12/contest-blog-simple-tapi-awesome.html
jgn lupe follow tau...

farah@engoys said...

dear x nak buat tutorial ke buat header yang comel2 tu... mesti lagi banyak yg follow... hehehe.... samapi sekarang header x buat2 lgi ni hehehe

amir aizat said...

semua lawa2, hehe

PURPLEVIOLET said...

wee,,,thanx ya promote header tu banyak2 kali kat sini.hehe..

puteri.dyne94 said...

yg oren 2 lawa laa.. =)
huhu..
btw..semua header awk buat sume lawa2 laa..
kalah saya.. =) hehee

Syairah Suhaimi said...

Kuning tu cantik

akuamir said...

ke 4 comel..

Anith Hanisah said...

suke yg trbaru nie~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015