Tak Nak Ngorat Kau!!



Jelas tak gambar ni?Takpela aku tulis semula=)

Abang aku nak ngorat orang yang tak bertudung..
Yang bertudung tak mau plak dia mengorat~

So apa maknernye di sini?


gambar hiasan sahaja~

Sape dapat baca fikiran aku?
Sape dapat tangkap apa yang aku maksudkan disebalik status tu?

Sape dapat faham makna tersirat di situ?

Bagitau ye apa yang terfikir di fikiran korang=)
Apa yang first terlintas kat fikiran korang bila baca status ni?




p/s>Idea untuk update entri sebelum ni berlambak2 datang kat otak aku ni tiba2 hilang plak segala idea dan isi yang nak ditulis dalam blog..Aishhh~


Dah Baca? Like dan Comment la =)

6 Kata-Kata Pujangga:

ahowk orang islam said...

KALAU LELAKI BERNIAT HENDAK SESUATU. CUKUP SEKADAR MELIHAT KENING DAN SENYUMAN.. HURM.. JAUKANLA PEKARA MUNGKAR..

starzieti said...

eh, asal minah dlm gmba tuh perasan sangat ? hehe. :bb

Rtp Farra Arisha said...

hehe, this is a very normal thing happens in our daily life..'phewit' is something normal word to all men..

miSpYeja said...

his....gatai npknya laki tu hahah

AMEI said...

http://cicimei2.blogspot.com/

Adyb said...

alah lelaki memang macam tu kan, time nak kahwin nanti baru dia pilih bebetul

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015