Perokok Ganggu Hidung Aku!!



Tadi time aku tusyen aku duk sebelah budak lelaki..
Then hidung aku dapat bau sesuatu yang
SANGAT2 MENYAKITKAN HIDUNG untuk bau~

Lepastu bau lah lagi..Ehh mestilah terbau dah budak tu duk sebelah aku kan..
Bau die macam ada bau wangi sikit tapi tetap menyakitkan hidung aku untuk bau~

Mula2 aku pikir budak ni lepas merokok takkan letak minyak wangi sebotol kodd..Pikir hilang ke bau die~Time ni nak bersin dah~Tapi aku teringat kawan aku kata "kau janganlah bersin dalam kelas boleh sakit jantung cikgu tu kalau dengar kau bersin yang SANGATLAH SOPAN"~
So aku tahanlah bersin~


Ruper2nyer budak ni hisap rokok PERISA STRAWBERRY~
Ohhhhh patut la takde bau asap rokok 100%..Then baru aku tau rokok tu ada perisa2 bagai~
Walaupun begitu hidung aku jadi gatal dan aku nak bersin time tu..
macam ni la agaknyer ruper rokok perisa strawberry..haha~

Aku pun tahanlah selama 2jam45minit duk sebelah JEJAKA ni..Memang dalam hati aku tak habis2 kutuk budak ni la~

Balik tu kan hujan aku balik dengan abang aku naik motor so apelagi terus bersin sepuas hati sampai abang terkejudd dan break motor tetibe..hahaha~

So moral of the story>Janganlah merokok satu jam sebelum masuk kelas..Memang sangat2 menyusahkan hidung orang untuk bau kau yang SANGAT HARUM tu ok~


Dah Baca? Like dan Comment la =)

5 Kata-Kata Pujangga:

Fyra said...

Farhanah,aku x bley blah yg abg kau break ttbe sbb kau bersin tu. Bhahaha,lawak la kau nie XP

Hilmi Razali said...

wah cumel nye rokok warne pink ! hahaha

NinaAz said...

sy pun xsuka baw rokok..menyesakkan nafas jea.. nape la si perokok ni xreti2 nak pg merokok tmpat xd org..

Eena Arrina said...

huhu.da maju skg..rokok pon mcm2 perisa :P

'idun sa'idun said...

akak pun tau ada rokok perisa stoberi ni masa gi langkawi dulu.. hehehe tapi kalau dah namanya rokok..letak la perasa apa skali pon tetap membunuh.. huhuhu..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015