Cerekarama TV3 > Bertaut Kasih =)



Tadi sempat tengok cerekarama BERTAUT KASIH lakonan Rzal Jaafar, Nur Fathia, Fida Ibrahim dan Si Kecil Rykal Iskandar..

Aku takut bila tengok Fathia tu marah.
.HAHAHA..Menyeramkan sikit..Garang gile..Aku tak pernah tengking orang camtu..Kalau kena kat aku dah lama mulut orang yang menegking tu kena sepak..HAHAHA~

Tapi aku tertarik dengan Si kecil tu RYKAL ISKANDAR..Comel..hehe=)
Sumber FACEBOOK RYKAL ISKANDAR~
Korang like la fan page die..hehe~

Akhir happy ending tapi adik rykal tu menangis macamr real la plak..hahaha~

Tapi yang peliknyer cerita ni 5 Tahun berkahwin tanpa ada perasaan cinta tapi boleh tahan jugak kekal juga?

Apa pendapat korang?



Dah Baca? Like dan Comment la =)

7 Kata-Kata Pujangga:

norhafizahalias said...

waahh.. x sempat nak tgk cite ni td.. best ker? huhuhu..

RUGI pulak x tgk.. :(

FarhanahAdzlan said...

@norhafizahalias best la juga..tp tak rugi klau tak tengok..hehe=)

Miss Nadya said...

xtgok..anyway bdk kcik 2 mmg c0mel..

http://miss-nadya.blogspot.com

Jom tengok sugar glider miss nad..

kepochicomel said...

huhu.citer nie best glerr kot.tapi klw heliza brlakon mesti lagi best ><

tyka said...

ha.btl..5 tahun brkhwin tnpa ad prasaan cinta..
tpp bule dpt anak plak.:)
menakjubkan.

FarhanahAdzlan said...

@tyka hahaha..tu la yg peliknyer~

wanabee said...

cerita dia bessssstt ..
bermoral & ada mesej ^_^
teringin jadi isteri mithali mcm tu
haha XD

jom singgah tuan blog :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015