Spontaneous Thursday#4 WANITA CANTIK=)



NAFSU mengatakan wanita itu cantik pada paras WAJAHNYA.

AKAL mengatakan wanita itu cantik pada ILMU & KEPANDAIANNYA.

HATI mengatakan wanita itu cantik pada pegangan AGAMA/ISLAMNYA.

Pilihlah yg mana satu nescaya itulah yang kita akan dapat. :-)




p/s>Otak aku dah tak muat untuk masukkan sgala bnda pasal biology..
Otak aku 2gb je..haha!!


Dah Baca? Like dan Comment la =)

8 Kata-Kata Pujangga:

Rosalia said...

nice one :D

smilenajah93 said...

like it ! :)

Korean Style Online said...

Nice blog and good writing, continue and keep up a good work, sesekali boleh lepak kat blog saya korean fashion malaysia online / online shopping blog. have a nice day

nurkaloi said...

wanita tu lagi cantik sekiranya lengkap dr segale aspek kannn

FarhanahAdzlan said...

@nurkaloi yup..tp xde manusia yg sempurna tp kita boleh perbaiki diri kita untuk menjadi yg terbaik=)

❤ eyeme ❤ said...

i choose hati!

ade exam ke? sama la kita..gud luck!

YNA said...

ahaha.. comel je otak muat 2gb :)

salam kenal ya? :)

aiman fanboy k-pop said...

nak semua...lengkap serba serbi..^^

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015