Fakta Aku dan Blog=)


TAHUKAH KORANG?
1) Saya biasa on9/berblogging pada waktu malam sahaja~

2) Dah sebulan saya tak berblogwaking..
Hanya sempat beberapa blog sahaja yang saya sempat singgah=,=

3) Honestly saya tak suka "You follow me then I will follow you back" or sebaliknya~

4) Dah sebulan juga saya hanya ping entri kat Facebook and PING BUSUK je=(

5) Saya akan pilih blog dari belajar..hehe~Sebab tu kena tutup komputer cepat2~

6) Saya tak suka pakai laptop untuk berblogging~

7) Setakat ni jumlah blog yang paling banyak saya folow adalah 11 blog sehari..

8) Saya takkan comment dan folow blog yang ada lagu autoplay..
Lagu yang boleh dipause tu xpe=)

9) Tahukah korang minggu depan saya ada exam lagi
tapi saya tak bukak buku langsung selama enam hari??

Rasanya tu je kodd untuk korang tau siapa saya..hehe^_^

Apa plak cerita korang dan blog ni?Adakah sama jugak dengan saya?



Dah Baca? Like dan Comment la =)

16 Kata-Kata Pujangga:

onie said...

tak guna laptop guna pa?fuhhhhhh!

FarhanahAdzlan said...

@onie guna komputer biasa je la..laptop ni menggeramkan sikit..haha~

onie said...

ingat guna tab :P

FarhanahAdzlan said...

@onietakder maknernyer..hahaha~

Rina Comell said...

Dasat..!!

Rina Comell said...

Tumpang tanya, cane u buat juaz entri je ada background, sidebar kanan tu transparent je. Ajar plz....kalau u ada buat tuto gtau la ye.

tangan besi said...

http://g-shockmalaysia.blogspot.com/
meh la ke blog sy =)

Mohd Zakwan said...

wau hebatnya.. exam nak dekat tapi tak baca buku langsung .haha samela kita ..
kenapa lagi selesa guna komputer dari laptop untuk berblogging? kedua2 nya sama je kan ?? hehe

Jom la singgah Blog Zakwan pulak :)

FarhanahAdzlan said...

@Mohd Zakwan tak sama..monitor komputer lg besar dr laptop..tiada kpuasan untuk memandang and i dont know why internet di komputer lbeyh laju berbanding laptop..hehe=)

Azzah said...

saya selalu terlupa follow blog orang tapi suka comment entry

Umie Artoqiemie said...

FAKTA SANGAT ni haha..ko apdet blog gune ape? ade jugak org x suke pakai laptop ahha..

nurkaloi said...

i akan follow kalau u follow i dulu
memang rase nak shoot pale dye kan kan hahah

YNA said...

sape yg mintak follow balik mmg fakta sungguh, ahaha

Faz Abas said...

students mmg tak elok berblogging lama2 sb yang penting sekarang ni ialah belajar kerana pelajaran boleh mengubah hidup seseorang kepada yang lebih baik. semoga berjaya di dalam exam nanti.

acik ni jalan2 tgk blog sblm masuk tidur. sambil jemput singgah ke www.kisah-dan-kasih.blogspot.com.

FarhanahAdzlan said...

@Umie Artoqiemie guna komputer biase je laa~laptop dienyer screenn kecik..tak puas memandang..kalau komputer rumah screen dia besaq..hehe=)

antechno said...

tetap semangat blogwalking kak..
jangan lupa singgah di web q

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015