WW#5 DAYUS&AURAT

ASSALAMUALAIKUM & SELAMAT SEJAHTERA=)







p/s>saper ade freebies atau ape2 je la..bagitau ek..nak promote kat bahagian TUTORIAL..akan dikreditkan pada blog anda..jangan risau^_^..Letak link freebies anda di TUTORIAL tu ye=)Comment di entri ni pun xpe=)

Dah Baca? Like dan Comment la =)

7 Kata-Kata Pujangga:

smilenajah93 said...

stuju2 :) tudung ~

fiza said...

rasanya tgjwb sume..espcially tuan empunya bdn..kn farhana?

FarhanahAdzlan said...

@fiza
yup..tanggungjawab kita juga untuk mengingatkan antara satu sama lain=)

nurkaloi said...

ermmm peringatan tuk kaloi jugak

kaizen said...

kdang2 ayah & suami dah penat pesan tp isteri/anak xnk dgr jugak...

*tp kalo x pesan tu dpt la share dose...

N i e Z a said...

sekarang ni dh mcm2 fesyen..pkai skirt pon leh bertudung..cmne la tu..

GaRy™ said...

kalau pakai tudung tunjuk dada, baik tak payah pakai~.. hhmmm..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015