Produk Baru From Mulawa Fashion

Bismillahirrahmanirrahim :)


Now, nak story2 pasal produk tudung baru dari MULAWA FASHION. And ekceli saya pon tergolong untuk menyukai tudung ini sebab dia plain dan simple.
Untuk jenis tudung yang lain TENGOK SINI.

Tengok gambar kat atas ni. Selain daripada model yang cantik dan baju yang dipakainya menarik, Apa yang nak ditunjukkan sebenarnya ialah Tudung Bawal Amrina. Produk tudung terbaru dari Mulawa Fashion.
Gambar bawah sebelah kanan merupakan bidang 50'.

Nampak tak bezanya?Bezanya tudung ni ialah boleh dipakai dua layer. Gambar atas tu yang plain kosong. Gambar bawah ni yang ada manik :)

Nak tau lebih lanjut pasal tudung ni TERJAH SINI dan KLIK SINI. Untuk part harganya pulak TERJAH SINI. Berpatutan jangan risau. Serendah 10 hinggit.

Then nak story pasal MULAWA FASHION ada buat contest untuk student di kolej/university/maktab/politeknik dll. Hadiah lumayan!Serius.
Nak tau lebih lanjut klik banner kat atas ni hah! Hadiahnya:
-Johan  ( 2 utas jam tangan + 8pcs Tudung)
-Naib Johan ( 2 utas jam tangan + 6pcs Tudung)
-Tempat ke-3 ( 2 utas jam tangan + 4pcs Tudung)
-Like paling banyak ( 2 utas jam tangan + 2pcs Tudung)

Tarikh mula peraduan : 7.2.2013
Tarikh tutup peraduan : 7.4.2013

Usha online shopping baru from Mulawa Fashion iaitu--> Mulawa Baby And Kids- Parklon Play Mat

Sekarang ni nak tunggu masa je nak kerja part time ceyy. Baru dapat apa yang kita nak kann. Heee. Apa yang kita nak tak selalunya turun dari langit terus. hahaha. 

Satu hari nanti nak jugak buat online shopping sebegini. InsyaAllah. 
Tanam impian dari sekarang :)


Dah Baca? Like dan Comment la =)

8 Kata-Kata Pujangga:

I am Me said...

rugi x join GA ohsem nih!!! :D

http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2013/02/fabuloous-giveaway.html

http://sogoodyetsobad.blogspot.com/2013/02/first-birthday-giveaway-by-merah.html

Hanida Moss said...

laa akak kenal laa model ni.. hihiks :p

Miss Xyz said...

Cantik betul tdungnya. Tudung lah. Haha yela, modelnya pun cantik..

puteri kasih said...

memang cantik la tudung-tudung tu :)

khalila ishak said...

waaa... mcm menarik je ni. hehe gdluck ;)

FarhanahAdzlan said...

@Hanida Moss kenal ke?dah boleh jadi sekaki tu kan?kan nak jadi model dulu2 kan?hehe

Sally Samsaiman said...

kak sally dah jarang pakai tudung bawal sebab malas nak gosok =.="

best of luck mana yang join GA tu :)

Cik Kay Jue said...

wah cantik sgt..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015