Cerekarama TV3 Suamiku Jururawat | Tomok & Yana Samsudin

Bismillahirrahmanirrahim :)


Aku telemovie yang ringan dan lawak serta santai layann jee. Kalini telemovie ni Tomok & Yana Samsudin berlakon. Yang penting sebab aku tengok ialah ada unsur lawak :)



Cinta itu perlu digali*pakai cangkul kah?* heee
Telemovie ni pon mengaplikasikan Cinta Selepas Nikah. So sweet. heee
Isteri perlu percaya pada suami. Bak kata Angeline Tan kan.

Yana Samsudin memang sweet dan comel kan?
Tomok walaupun botak bolehhlaa terima. Nak ada rambut hahaha.

I think ada part yang nak cakap Ini Semua Poyo bak kata Johan.
Tapi macam tak kena pulak-,-


Dah Baca? Like dan Comment la =)

15 Kata-Kata Pujangga:

♥ CIKZEK ♥ said...

Best kan cite ni ? sukaaaaa :)) comel jek dedua. hikhik

Fakhruru said...

snggh promte beLog contest.. jmput2 join http://fakhruru.blogspot.com/2013/02/1st-belog-contest-mari-mengira-by.html

Anonymous said...

Ada xlist lagu dlm cte nyh

FarhanahAdzlan said...

@♥ CIKZEK ♥ yup.best.meman comel pon :)

@Fakhruru insyaAllah join :)

@Anonymous ohh saya tak taulahh lagu ape tp yg saya tau dinyanyikan oleh tomok sendiri :)

CiK Bella said...

Tomok lawak dalam citer ni . hehe,

Sherlyanna Angiela said...

ehh... saya pun suka kalau ada unsur lawak... ^^ lucu..

Sally Yatiey said...

Sempat tengok sekejap je cerita ni semalam ;D best. hee

Hanida Moss said...

Tomok ni tak di mamah usia. Dah nak dekat 30 pun muka tu maintain je muda..

puteri kasih said...

part ending je macam tak menjadi sangat..

xila dot said...

hehe tgok gak smlm...lucu je...tomok keje keras kuaskan bakat demi anak dan isteri syahdunya..

FarhanahAdzlan said...

@CiK Bella yup memang pon :)

@Sherlyanna Angiela yup. tu yg best nak tengok tu :)

@Sally Yatiey memang best pon :)

@Hanida Moss a'ah muka comel die dan ada ala2 hensem sikit hahaha

@puteri kasih tak tengok sangat endingnyer tau2 ada raya cina haha

@xila dot yup tu yg sweet tu. suami mithali heee :)

Cik Syida said...

best ke? kte tak tengok sampai akhir pun, heheheh

Cik Kay Jue said...

best cerita ni! klakar...! tapi.. ckj tak sempat nak layan tul2.. huhu..

Nieyxzha Hassan said...

Tak tgk la..best ker?

edNA tinynasweet said...

Sweet cite ni.. tak boleh tahan panggil tomok toyol..


http://tinynasweet.blogspot.com/2013/02/ena-u-pakai-ape-ye-muka-u-nampak-bersih.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2013