Gelagat Kucing - Kucing Tonton TV

Bismillahirrahmanirrahim :)



Tengoklahh gelagat kucing aku yang sedang menonton tv dengan khusyuknya.


Paling semangat bila tengok orang tengah masak. LOL.
Kucing aku ni memang kuat makannn macam tuannya jugak=P

Aku panggil kucing ni Meyo. Ayah pulak panggil Tom. Abang pulak panggil Kucing. Angah pulak Hitam. Banyak tak nama die?

Apapun nama dia aku tetap setia dengannya hingga hujung nyawa.*tetibe* Ceyyyy Hakpuih Gelabah je lebih. Terpengaruh tengok drama laa ni=P


Dah Baca? Like dan Comment la =)

14 Kata-Kata Pujangga:

NinaAz said...

banyaknya nama kucing. suka kucing erkk. berapa ekor ad kt umah?hehe

Lissa LaLissa said...

comel~! hee >.<

ezyra daniel said...

hehehe kucing pon pandai tgk tv hehe

FarhanahAdzlan said...

@NinaAzmemang banyak pon.hahaha..suka jugaklahh :) dua ekor jee^^

@Lissa LaLissa saya tau kucing saya comel*tengoktuannyalaa* hahaha

@ezyra danielkucing zaman moden ni hahaha

^^eKaTiKaH^^ said...

wah, pandai tengok tv erk.. hehe..

tetibe teringat kucing kite yg hilang tu T___T

CiK Bella said...

Nnt ajar la kucing tu on tv. Sng dia nak tgok tv nnt. Hehe

Azee Hana said...

alahai,,,dia pon nak tengok jugak ye..kucing tu x konfius ke banyak sngt namanya ,haaha

puteri kasih said...

banyaknyer nama dia..hehe comel je dia tengok tv :)

Hanida Moss said...

hahaha kucing2 akak pun camtu jugak perangai :p nasib baik comel!

Katak Comel said...

cumilnye..nk pinjam kucen tuk bwk jenjalan bole x???
ahaha

shekechik said...

kucing shekechik pn suka main dkt tv..da byk kali dah tv jatuh bawah dia buat..maklumlah tv macam tu bukan ley stand sgt..huhu

iliGhazali said...

jgn dekat sgt tu. kang kena pakai spekk. hehehee

Yumida Huda said...

sama cam kucing sy..degil..nk tempat special tu je baring..pastu cakar tv...

follow sini..ke 2880

Sya Chot .. said...

alalal tomei tomei..heheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015