Demam Exam Yang Menyiksakan !

Arghh...!!Nak exam..
Tapi FB and BLOGGING tetap xtak boleh dihentikan...


Yang highlight kaler biru tu la exam aq...
Uwaaa...Tolong bagi aku motivasi ckit...

Silalah bagitau bagaimana nak study dengan baik tanpa fb and blogger..??
Aku nak belajar betul2 selepas sekolah...
Pastu malam nak tidur..
Sebab PENAT ..
Wahaha..bagilah tips apapun...

And minta lagi jasa baik korang untuk bagitau aq camner
Nak kuasai certain2 subjek kat SINI...

Hope korang boleh tolong...
Sangat hargai ilmu2 dan tip2 yang anda sumer berikan..
^_^



Dah Baca? Like dan Comment la =)

9 Kata-Kata Pujangga:

momochan said...

goodluck ye :)

Marquis Faizal said...

do ur besh =)

sue a.k.a umi akif said...

lame xtgk jadual exam!
gudluck!

syida syidah said...

gud lux !!! ;p

farah farhana said...

gud luck :)

siti suraya said...

hehe . skang saya plak rasa nak gile sebab nak exam (:

~ariFFin~ said...

wah..baru nak start exam ye...banyakkan berdoa..tido awal..jangan lebih dari kol 1 malam..bangun awal...dalam kol 5 pon boleh jugak..pas2 tido semula kol 10 pg...insyallah ape yang kamu belajar boleh melekat dalam ingatan...

dentist-to-be said...

harap membantu..
insyaallah..

jemput ke link..

http://metotdentist.blogspot.com/2011/04/killer-subjects-time-spm.html

NaNaSaHiR DaTaNg KoMeN.. said...

WAH....KENA STUDY GAK..BGUSLA....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015