Nama Kucing Meyonis dan Planta?

Bismillahirrahmanirrahim :)

Tahun lepas pindah rumah and after dua hari pindah ada dua ketul kucing datang rumah aku. Disebabkan aku ni baik*lahhsangat* tahap tenuk aku terus pergi kedai beli makanan kucing. Then terus kucing tu stay rumah aku until now. Bersesuaian kehendak ayah yang nak kucing jantan dua ekor last2 dapat free je entah kucing sape ntah bedall je hahaha.

Tapi kucing aku tu ada pelbagai nama sampai mak aku marah sebab takut kucing tu kecelaruan identiti.hahaha

Ayah panggil TOM, Adik panggil PUTIH, Abang panggil KUCING, Angah panggil HITAM, and aku panggil MEYONIS.Nama singkatan MEYO. HAHAHAHA!

Nama kucing ni OREN,PLANTA DLL*banyaksangatnamadietakingat*

Kegemaran aku sebelum tido ialah memastikan kucing ni tidur dalam rumah, main kejar2 lepastu tengok kucing2 aku tidur and lastly usap kepala dia baru aku masuk tidur. hahaha.

Aku tak risau pasal berak kencing die sebab kawasan rumah ni luas tanah luas tak macam rumah dulu semua dah diTAR kan hahaha. So angah aku dah warning dorang 'Nak berak Pi jauh sana Kalau tak aku tanam kau hidup2' hahaha.Sengal je. 

Story kucingku dulu KAT SINI.


Dahlama tak bela kucing lepastu dah dapat tu yang letak nama pelik2 hahaha. Korang ada bela apa2 haiwan tak kat rumah?Kucing ada?Berapa ekor?


Dah Baca? Like dan Comment la =)

7 Kata-Kata Pujangga:

As Lin said...

Kucing...ada 3 ekor kat umah lin.nama pon pelik tau..bitam,kechik dan kak yen..huhu..ada seekor lagi miki tapi yang ni kuat berjalan,sampai la ni tak balik umah..

Nurul Husna said...

Comel kucing-kucing tu,, saya suka kucing.. miaw3.. hehehe :)

Sharifah Nur Syafiqah said...

comel sy dari 7 skrg tgl 1 jak.. sejak blik k.k hritue smua.. hlg.. anyway cute kitten you have.. :)

^^eKaTiKaH^^ said...

hmm, rindu pulak dgn kucing kite yg hilang tu.. btw, comel name MEYO tu :D

Ain Dzaya said...

nama meyo tu kang buang mamam kang....hahah

Ain Dzaya said...

nama meyo tu kang buang mamam kang....hahah

FarhanahAdzlan said...

@Sharifah Nur Syafiqah sedihnya kalau dah tinggal satu jee huhu=(
btw saya tak dapat ke blog awak until now boleh bagi link tak? hehee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015