BerMasalah ke Domain .MY ?

Bismillahirrahmanirrahim :)



Sejak kebelakangan aku memey rajin singgah blog orang and comment blog orang. Tapi kekadang mood itu boleh terhapus bila asyik2 tak dapat nak masuk blog seseorang tu secara terus. I mean seperti gambar bawah ni.



Yang jadi macamni biasanya blog yang domainya .MY . Tekan cached copy tu baru boleh masuk. Tapi ada sesetengan blog tak dapat masuk langsung-.-
Apa2jelahh hehehe

Penyelesaian bagi poblem ni ada kat SINI.

Other story pulak, sekarang ni tetiba teringin nak makan kek Batik LOL. Dah kawan sibuk pi post gambar kek tu kat aku then buat aku terliur bila tengok orang lain buat lagilahh. Walaweyy sedapp tau kek batik tu Last makan last year=(

Nak buat sendiri tapi takut tak jadi. Bazir jee nanti-,-Tapi kalini dah tekad dalam hati esok jugak nak pi buat kek batik tu YEAHHHH! Biaq pi laa sedap ke tak melantak je bedukk jee lahh hahaha
Gambar ni dicurik kat SINI.


Menaip entri sambil terliur membayangkan kesedapan dan rupa paras kek batik tu hohoho. Belum lagi gambar yg sengaja di MMS kan kat phone aku-,-

Arghh semua ini membuatkanku tertekan sebab untuk mendapatkannya kena buat sendiri-,-

Dah Baca? Like dan Comment la =)

12 Kata-Kata Pujangga:

xila dot said...

yup tgh upgrade dns dot my.. ce ceq dkt gugel plus i cara nak access huhu

FarhanahAdzlan said...

@xila dot ok thnkyou sis :)

Fakhruru said...

tuan beLog FakhRuru dtg singgah! done follow! (^__^)v

btw, gut luck yek dgn kek batik tue! jgn tkut nk mncuba.. tak cuba, kte tak tahu rsanya n tak tahu mna slapnya.. all the best dari beLog FakhRuru (^__^)v

p/s : done buat kek batik roger2 lar beLog FakhRuru ^^

Nieyxzha Hassan said...

Aa..blog domain dot my semua tgh problem ni haa..tension dah ni >.<'

^^eKaTiKaH^^ said...

kite terpaksa tukar kepada blogspot semula.. payah + sedih :(

ChEnTA LiEYza said...

waahh...sedap kek 2...nk jugak... btol 2 sis... bila p blog org keluar bnda mngarut 2.. mesti malas dah.. =(

FarhanahAdzlan said...

@Fakhruru dah follow blog anda lama dah hee. ok thankyou very much. nanti gue roger hangpa haha.

@Nieyxzha Hassan tengok comment atas skali tu ada jalan die.

@^^eKaTiKaH^^dah tukar?mcam rugi jerr.ada jalan pnyelesaian.tengok comment atas skali tu.

@ChEnTA LiEYzasedap tengok orang buat lahh..a'ah tau takpe tapi skarang dah ok dah :)

miLa said...

mekaseh sudi dtg n komen blog miLa..huhu..
waa...nty da siap kek batiknya nak mintak skit ea...hehe :)

zafira othman said...

dah buat belom? up la sikit gambonye. haha

Mia Liana said...

nasib dah ok dah sekarang... kesian kat diorang yang .my tu..

selipar putih said...

dah boleh masuk da..saya pun dot my jugak..mai mai..hehe

jujue lyana said...

saya guna dot my :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015