Segmen Tanya Dan Jawab by YA

Bismillahirrahmanirrahim :)


Orang lain yang sebaya denganku sekarang ni samaada dah kerja part time or amik lesen. Aku pulak kat rumah menternak lemak sambil tanam anggur dalam mimpi sambil berblogging juga^^

And2 time berblogging terjumpalahh segmen yang menarik tangkai jering hati dan jantung untuk join disebabkan aku ni memey suka menjawab soalan macam retiss macam jawap spm.Lolz//

1.Your Girl Bestfriend : Naimah Nasir, Jannatun Naimah
2. Your Boy Bestfriend : Dont have it. Saya berkawan dengan semua secara sama rata
3. Your Nickname : Far,Fana,Fahana and Hana<--but this name i hate very much!
4. Your Favourite Food : Wedges KFC<--sampai boleh makan tiga bungkus sorang=P
5. Your Favourite Drink : Fresh orange, Apple Juice
6. Do You Have Mental Problems : Maybe?Of course not.Until now saya masih waras insyaAllah:)
7. Something You Can't Live Without : Oxygen. Jika tiada oxygen makaku bernafas dalam debu.
8. Last Person You Called : My Mom
9. Your Birthday : 18 JUNE 1995. Alhamdullilah masih muda=P
10. Someone You Love : Family and Friends
*gambar hiasan*

11. Someone You Hate : Tentera Israel Laknatullah
12. Last Text Said : "Tak payah datang. Hujan. Pilaa sambung tido balik"
13. Your Super Bestfriend : Spti no 1. Mereka kawan dunia akhiratku :)
14. Do You Believe In God? : Yes Of Course. Proud To Be Born As A Muslim. Yeah!
15. Would You Take You Ex Back? : Maybe tidak! Takkan nak jilat ludah sendiri kot..Eeeuuhh!
16. Someone You Miss : My Friends, Librarian Reko
17. Last Person That Made You Laugh *sertakan tarikh kalau boleh* : My Brother. hee~
18. Your Favourite Song : Tentang Bulan. Maybe.
19. Is 2012 Are The Best Year Of Your Life : Yes! Last Year bergelar BUDAK SEKOLAH!
20. Do You Like Malay Food : Yes. 


21. How Old Are You : 17 already. Tak ingat berapa bulan dan hari..Malehh nak kira.
22. Do You Regret Anything From Your Past ? : Maybe tapi taktau ape yg perlu disesalkan.haha!
23. Where Do You Want To Honeymoon ? : Dont Know sebab selama ni pikir kawin je terlupa pasal honeymoon plak..haha..
24. Do You Believe In True Love : Yes
25. What Is Your Attitude : Suka berangan tak kira tempat termasuklah time jawab spm~
26. Are You Scared Of GHOST? : Dont know tapi bila tengok citer hantu taksah tak menjerit
27. What Is Your Status ? (Single / Taken / Married / Divorced / What ? ) : Divorced!haha.Kidding
28. Have You Ever Broke Someone's Heart? : Tak tau.Hati orang mane kita tau klau tak bagitau.
29. Who Is Your Favourite Singer ? : Biasanya lagu tak kisah siapa yg nyanyi~
30. What is your favourite colour ? : Orange colour :) Sekarang pun tngah pakai baju oren.



NOTA TAMBAHAN: Makan durian berbiji2 takpe. Kalau makan rambutan berbiji2 tu sorry la. Durian je dalam hatiku:)


Dah Baca? Like dan Comment la =)

4 Kata-Kata Pujangga:

Cik Yaya said...

pnjgnyer..hehe
slmt bsegmen ^_^

Yana Blogger said...

hai kawan! sy tag awk! http://didijojo.blogspot.com/2012/12/cik-lyeen-giveaway_4.html

Miss Xyz said...

ohh dah 17, mesti dah habis Es.Pi.Em. Untung maa. Alhamdullilah hehe ^^

farah.fauzi said...

good luck! (:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015