CPUV Nuffnang: Physiogel - Ready for Anything

Bismillahirrahmanirrahim :)


Alhamdulillah walaupun blog ni suam2 kuku ada jugak cpuv dari nuffnang melekat kat blog ni. Ada jugak cpuv dari tahun lepas yang still on going :)


Yang terbaru CPUV Physiogel - Ready for Anything. Rasanya ramai blogger lain pon dapat cpuv yang sama jugak :)

Google benda alah ni hape benda laa kan haha and I got this review about this product from THIS BLOG.


Untuk gegirl sesuai laa dengan product ni. Nak tau lebih lanjut TERJAH SINI dan TERJAH SINI. Review about this product BLOG INI :)



Selamat bekerja bagi yang bekerja dan Selamat belajar bagi yang masih belajar tidak kira dimana saja :)


Dah Baca? Like dan Comment la =)

8 Kata-Kata Pujangga:

Hanida Moss said...

Lama dah x dpt cpuv nuffnang. haha pemalas sgt. cashout aritu pun x dpt2 lagi. apekah diorang ni? T__T

Cik Fafa said...

Tahniah awk. ^^ lama tak check nuffnang.

qurratu'aini Mokhtar said...

http://impiangadiskecil22.blogspot.com/

mcm mne nak dpatkan ni?.. sye ade nuffnang tp bg sye nuffnang x berfungsi ape2 pon..

Eka Tikah said...

wah banyaknyaaaa. rezeki tu. hehe. alhamdulillah ^^

FarhanahAdzlan said...

@Hanida Moss maybe cashout salah timing tu yg lambat dapat kot lagi2 kalau cashout awal bulan nak dapat ceknyerr tu 2 bulan lebih baru dapat..

@Cik Fafa lama tak check?saya2 hari2 check walaupun takde ape haha

@qurratu'aini Mokhtar maybe untuk beginner susah sikit nak dapat..cer google tips camne nak dapat cpuv ramai bloggger otai kasi tips :)

@Eka Tikah alhamdulillah :) hopefully sis pon murah rezeki ;)

mama 3farhanah said...

Akak pun dapat jugak.
Tahniah untuk awak dan akak...hehehe

Farrah MF said...

Banyaknya cpuv menari-nari :)

Jari Manis said...

byk nye yg still on going..alhamdulillah

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015