CPUV Nuffnang: Maggi Kari - Curry Festival

Bismillahirrahmanirrahim :)



Sebenarnya macam nak update cerita lain tapi cerita pasal Nuffnang jugak yang nak dipublishnya dulu. Walaupun dah dua entri berturut2 pasal Cpuv Nuffnang jee. hihi. Nak update tiap hari kekangan masa. Takpe lek luu update satu2 hihi



Terjumpa pasal Curry Festival kat Penang dekat blog Sis Elly in Wonderland. Yang terbaru ialah Penang Seafood Curry. Setakat ni masih tak jumpa lagi di pasaran mungkin disebabkan yang selalu pergi kat tempat2 megi ni adik aku je haha

Cakap pasal maggi ni mesti teringat zaman belajar. Terutama sekali yang pernah tinggal asrama. Hujung minggu kalau tak balik rumah mesti makan megi. WAJIB! Makan megi berjemaah :) Paling best makan beramai2 tapi tak pernah lagi makan dalam gayung haha

Terliur tak?

Time kerja part time pon aku yang ajar deme makan maggi berjemaah haha Selain dari menjimatkan duit dan masa best sebab ada orang yang tolong masakkan haha Setakat ni paling maju masak megi dengan telur jee. Tak pernah letak itu ini bagai. Walaupun cuma letak telur jee itupun dah boleh buat terliur XD

Setakat ni yang paling gemoo sekali maggi curry dengan tomyam. Pernah terpengaruh dengan Filem Istanbul Aku Datang tetibe ketagih makan megi asam laksa haha


Korang pon mesti mostly suka maggi curry en? Cer kabor sikit hihi

p/s: Sambil2 makan maggi jangan lupa amalkan gaya hidup sihat :)




Dah Baca? Like dan Comment la =)

11 Kata-Kata Pujangga:

Farrah MF said...

Congrats, dik. Makan magi secara berjemaah tu memang bestttt!

BudakVanilla said...

memang best makan maggi. asam laksa sedap kalau makan mcm tu je. :D

Miss Xyz said...

saya suka maggi ayam... tp tgk gmbr tu, rasa nak ambik gmbr tu, makan! nmpk sedap...

FarhanahAdzlan said...

@Farrah MF kannn..best sangatt :)

@BudakVanilla A'ah makan camtu kee makan cam gini kee semua sedap haha

@Miss Xyz hahh tu lahh yg sebenarnya nak dibuat bila ternampak gambar ni hahaha

Mialia said...

URGH I HATE MAGGI ! pemusnah diet je xD
Masa siang punya la jaga makan macam kaw2. tapi bila makan tetiba lapar, so masak maggi je sbb paling sng. CIS, habis diet ku

najiah shaharain said...

nmpk menyelerakan..

Ayu Jafri said...

akk suka mkn megi tomyam...hehe

Izzati Amira said...

aww tahniah (:

anys nadhilah said...

Fuh! Perghh sedap! Nak mkn lah!

Cik Nadyya said...

tahniah. terliuqq ngok megi kari tuu. dahnya da lama xmam. wuu XD

Jari Manis said...

Tahniah..byk tu masuk...jgn amalkan sgt megi tu tau..kurangkan..sbb masih belajar :-)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015