CPUV Nuffnang : Nike Running Tights | Bahana Tak Pakai Mekap

Bismillahirrahmanirrahim :)


Ada dua entri dalam satu. Pakej untuk yang semalam punya dan harini hihi
First sekali Alhamdulillah sebab dapat cpuv lagi kat Nuffnang :)



Dia bagi 5 Februari tapi 8 Februari baru perasan hihi 

- Nike Running Tights -


Kalau aku memang tak pakai benda ni semua memandangkan aku ni bukannya sports person sangat setakat kalau lari merentas desa time sekolah pon pakai tracksuit jee hahaha

Nak tengok banyak lagi dengan lebih jelas KAT SINI. Tak galakkan untuk memakai tapi setakat nak tengok jee takde masalah ;)


Cerita kedua pasal Bahana Tak Pakai Mekap. Jumpa benda ni kat twitter.


Bila baca benda alah ni terus terpikir kena cari laki yang boleh terima aku seadanya. haha. Sebab aku ni bedak apa jenis bedak aku tak tepek kat muka. Sebab tak suka sangat bau2 bedak ni. Pakai bila hanya dipaksa my mom when she said 'Muka dah macam anak orang bangla tak sedar diri' 
Patah jiwa raga I bila ibu sendiri cakap camtu haha

Tapi sejak kerja ni walaupun cuma guru tadika terpaksa memaksa diri tepek sikit compact powder sikit lip balm sikit itu sikit ini sikit setakat gitu2 je asalkan nampak lebih meyakinkan sikit gituu haha

Tak pakai mekap langsung tidak digalakkan pakai berlebihan pon tak boleh gak. Ikut keadaan dan keperluan semasa. Sebab pernah terbaca gak ada yang dibuang kerja sebab mekap berlebihan --'



So whats your opinion about this?




Dah Baca? Like dan Comment la =)

6 Kata-Kata Pujangga:

mama 3farhanah said...

Tahniah untuk cpuv tu.

Cinta kerana rupa jer ni. Macam lah tua nanti tak kerepot. Mekap ala kadar jer akak pun.

shukran TQ said...

congratulation... #visit and follow my blog on shukranzahari.blogspot.com . ....Happy blogging

Farrah MF said...

Tahniah, Farhanah! Murah rezeki :)

FarhanahAdzlan said...

@mama 3farhanah cinta kerana rupa tak kekal mana kerana kecantikan itu akan pudar bila usia meningkat kan..

@shukran TQ tengkiuu youu too :)

@Farrah MF Moga2 akak pon sama dimurahkan rezeki jugak :)

Cik Nadyya said...

tahniah again ;)

sbb tak pakai makeup?teruknya. naseb 'dia' leh terima kite lagi sbb makeup da hilang *time keje kan* kalau bole xmo ngok kite makeup langsung.hehehe

Jari Manis said...

masyuk lagi..alhamdulillah..

citer ke 2 tu samalah..sis JM pun x pakai makeup..just sapu bedak je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015