Aktiviti Budak Lepasan SPM

Bismillahirrahmanirrahim :)

Setalah 3 hari bergelar EX-STUDENT SMKJR kadang2 terasa cam pelik pon ada. Masa tu berlalu macam cepat sangat. Aku semakin takut dengan masa depan yang belum tentu berjalan dengan baik.



Tapi takpe itu fikir pada waktu yang sesuai. Ceyh bila pulak waktu yang sesuai -,-

Sebelum SPM dan semasa SPM ada beberapa perkara yang aku mahu buat setelah TAMATnya SPM, iaitu:
Makan megi, Minum coolblog, Makan wedjes kfc, belajar masak dari mak jannah, buat twitter, qadaq waktu tidur dan goyangkan kaki lama sikit. 
Lolz nampak sangat macam ntah pape je budak ni.


Last day SPM. Plagiat gambar from IFFAH =)



Ada yang seangkatan denganku dah dalam proses amik lesen and dah ada kerja dah pon and yang penting dah enjoy!

But aku ni lepas SPM sibuk nak packing barang untuk PINDAH RUMAH..
Rasa macamm..Arghh pindah rumah itu amat menyakitkan hati dan tak beshh!




Dah Baca? Like dan Comment la =)

1 Kata-Kata Pujangga:

Cik Yaya said...

macam2 nak buat bile hbis exam kann..teringt yaya mse sek dulu..samela jgk..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015