Ciri-Ciri Calon Suami Idaman Hati

Bismillahirrahmanirrahim =)


Baru 2 hari habis SPM nak cakap pasal calon suami..Hakpuih!Tuih!Gatai bebeno aku ni..hahaha..

Tapi salah satu ciri yang WAJIB ada pada calon suamiku *gelikoddnaktulis* ialah GILA DURIAN..Bukan Suka Durian tau..

Sebab kalau suka setakat 2-3 ulas dah berhenti..
Gila makan berbiji2 pon masih jalan jee tanpa henti..
Kat rumah aku ni cuma ayah dan aku je makan durian..Ayah dah tak boleh makan banyak sangat..So makanlah aku durian sorang2 berbiji2 dengan muka sadis tapi hati happy..lulz..


So sape kat sini suka makan durian?Kalau bukan raja buah ni yang korang suka, korang suka buah2han ape?


Follow me at Twitter @FarhanahSA


Dah Baca? Like dan Comment la =)

6 Kata-Kata Pujangga:

Misz Fazie said...

mak aihh sedapnyaa duriann. hehee

Miss Xyz said...

saya dulu makan durian, tapi skrg ni entah rasa mcm tak nak pulak durian. ahaha XD

anna said...

wow! durian.. sedap.. tapi sayang..anna tak reti makan..kalau makan mesti muntak,, hahahaha xD

zila manaf said...

dh muak kot duriannn di telan

cik nAdyYa ツ said...

suka sangat makan duriann..
da demam2 ponn still nak makan duriann gakk..
memang xleh tgok durian.. nt na makan gak :P

Akh Sufi said...

Untongla da abih Spm.. Aku belum lg far.. Haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015