Soalan | Lelaki Suka Pada Perempuan Muda Dan Sebaliknya?


Soalan:

Apa kata anda tentang lelaki yang suka/cinta perempuan yang lebih tua daripadanya dan begitu juga sebaliknya perempuan suka/cinta kepada lelaki yang lebih muda daripadanya?
Situasi 1:Umur tak jauh beza..Beza cuma setahun-3tahun
Situasi 2: Umur jauh beza sehingga 10 tahun


Sebab apa ada sesetengah perempuan berpendapat dia suka pada
lelaki yang Matang dll..


Korang bagi pendapat dan jawapan korang yang tersendiri ok?
Ini just nak mengetahui pendapat orang ramai..
Tiada yang betul atau salah=)


Dah Baca? Like dan Comment la =)

8 Kata-Kata Pujangga:

yusuflaili(Goku) said...

Kalau nak tahu pendapat aku baca etrikal disini;
http://yotokuu.blogspot.com/2012/03/tahukah-andakenapa-lelaki-suka-kawen.html

Nyamuk Terbang said...

errr kiter pnya bf muda dri kiter -.-

FarhanahAdzlan said...

@yusuflaili(Goku) yeahh dah baca dah=)maybe ada betulnya jugak..Just cuma kadang2 kita kan anggap orang lebih muda tu mcam adik sndiri..
tapi tu kalau dah berusia sangat..Lain pula cerita kalau beza cuma setahun dua..

@Nyamuk Terbang ye?dia matang dari sis ye?

iRa said...

kakak angkat kita punya bf 8 tahun lagi muda dari dia.

rafflesia said...

:) susah nak cakap benda ni .. huhuhu

rafflesia said...

tag sini http://loves313.blogspot.com/2012/08/hanif-idrus-segmen-menerjah.html

NURUL ◕‿◕ said...

CINTA TIDAK MENGENAL USIA ^^

ada tag untuk kamu!
http://diarionlinenurul.blogspot.com/2012/09/giveawayfrom-sept-to-nov-by-jaja-sutera.html

Ain Dzaya said...

ain pun suka jugak lelaki jenis matang nie,,tp jgn la kematangan sgt...kenkadang tu ada jugaklah sifat childish dlm diri laki tu..matang tu, i mean dari segi pemikiran dia lah...:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015