Kuih Raya Habis Sebelum Raya


Raya pun belum start lagi kuih dah tinggal seketull..
Tapi nak buat camner kan?Dah kuit feveret*wink2*

Mintak ayah beli lagi dan lagi..But ayahku cakap:
"beli 10 kotak sekalipun Last2 10 kotak tu masuk dalam perut kakak sorang je"



Aku tak tau ape nama kuih ni..
Tapi yang penting halal, sedap dan masuk dalam perut=)



Time raya kuih raya feveret korang ape?



Dah Baca? Like dan Comment la =)

6 Kata-Kata Pujangga:

Arol Mubin said...

Belajarlah buat kuih tue, jimat duit tak payah beli. Hehe! :D

Kuih raya favourite Arol, semperittt! Kuih wajib buat setiap kali raya family belah Mak Arol. :)

miZz_nizZ said...

patut pjual kueh kena bca blog ni..kena aim owner blog ni.promote byk2 kueh..laku die.haha

anem said...

jom try buat OREO GORENG.. mne tow kot2 mnjadi rye thun nih dgn oreo goreng ehhe http://qilanem.blogspot.com/2012/08/oreo-goreng-sedappp.html

filzah said...

fil pon suka kuih nie,, nyum nyum~
hihi

fayun said...

salam aidilfitri :) singgah dan follow awak. follow saya balik :D

http://nzfyns.blogspot.com

Cik Kay Jue said...

kalau ckj suka kuih konflek madu.. hehehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015