Dalam Blog Lain Reality Lain..Apa Kata Anda?


Kawan aku ada cakap:
"Farhanah ni kat blog dengan reality memang sangat lain"
"Farhanah dalam blog memang lain dari depan mata kita"

Aku pun cakap lah: "Ye laa2..Aku nak jadi seorang yang pendiam tapi amatlah bijak lebih bijak dari Iffah and nak jadi sopan santun..Kompem2 makcik2 kat luar sana pinang aku untuk anak laki dorang=P"

Mereka membalas: "OHHEMMGII!!Jangan Farhanah..Lain jadinyer..Kalau kau jadi camtu maknernyer dunia ni dh tak normal"

Me: "Ciss!So apa yang lainnye aku dalam blog and realitynye?"

Mereka: "Aku pun tak tau..Tapi memang lainnlahh"


Ada lagi beberapa orang manusia berkata begini:
"Dulu kalau tengok masa belum kenal saya tengok sopann jee..Ingatkan pendiam..Baik jee..Sopann sanntunn je..Bila dah kenal..Allahhh..Kalau orang tu senyap jee bukan Farhanah laa tu..
Kalau tak sengal2 tak giler2 tu lagilahh bukan"



Jadi boleh tak korang sumer bagitau ape first imression korang terhadap diri saya yang tak seberapa bedasarkan blog ini?Or sepanjang bagi mereka yang dah lama menepek kat blog aku yang serba kekurangan ni apa yang korang bayangkan tentang pemilik blog ini?
Ini muka suci beberapa tahun lepas maybe..Tahun ni muka dah tak suci sudah dicemari dengan jerawat2 yang suka menyemak kat muka ini~


Hope korang bagitau jee dengan jujur yang baik atau sebaliknya sebab kalau sebaliknya insyaAllah akan diperbaiki=)


Dah Baca? Like dan Comment la =)

7 Kata-Kata Pujangga:

Nadia Elena said...

tak kenal secara realiti.
btw, good luck SPM.. =D

Sally Yatiey said...

Goodluck for SPM :D hee

FarhanahAdzlan said...

@Nadia Elenadalam alam maya camner pulak?hahaha=)thank you sis :D

@Sally YatieythankyouMUCHMUCH :D

Nurulee said...

Rasa mcm seorg yg simple. hehe, ye ke? Anyway, all the best for your SPM kak =D

http://thenurulee.blogspot.com/2012/08/firecrackers-consumer-be-consider-please.html

^^eKaTiKaH^^ said...

ala, jerawat tu boleh kikir.. hehe.. gutau je.. btw, gd luck spm :)

Hawa Faqihah said...

first impression,nampak mcm akak ni pendiamlah..ahaha XD.Btw,gud luck SPM,9A's +++ :D

FarhanahAdzlan said...

@Nuruleesimple?memang pon..hahaha~thankyousomuch=)

@^^eKaTiKaH^^hahaha~hancur lebur laa mukaku ini..hahaha~btw thankyousangat2^^

@Hawa Faqihahmemey ramai ckap gitu..tp sebenarnyer takk pong~thankyou=)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015