Sayang Chemistry Tangan2kan Sayang Add Math Tinggal2kan


Title entah ape!Adakah tajuk bersesuaian dengan cerita?
Takpe baca dulu story:)


Hari dah hari Ahad..
Esok sekolahh..Yeahhh(mata kat atas)

Ngek~esok Isnin then Selasa dah Trial SPM..LOL

Her:Kau dah study hape Farhanah?
Me: Chemistry lagi...(tak habis cakap lagi)
Her:Kau pikiq 'bopreng' hang tu chemist je ke..Aku baling jauh2 buku chemist kau baru tau..Add Math tak nak buat latihan plak..Dah lee Add Math markah macam nak kena sepak ngan aku..Sayang setiap subjek kena sama rata Far..Jangan berat sebelah..Jangan asyik duk melayan chemistry yang lain tu ko biar macam anak tiri..Kang subjek lain 'merajuk' ngan kau baru tau..


Tengok baru cakap sikit dah cakap mengalahkan aku..Pastilahh ada subjek lain aku dah study jugak kan?Giler selama seminggu ni hadap Chemist je..
But2 aku appreciate jugak nasihat kawan aku=)

Takkan nak sayang MR CHEMISTRY je kan?'Bopreng' kan banyak?
Kena kasi kasih sayang yang sama rata kan2?


Tetibe teringat junior aku cakap kakak kpada junior aku cakap Chemistry kan 'U' nanti susah tahap babun..Takpe 'U' belakang citer dulu..hahaha~
-Kata2 semangat Bila terasa jatuh-



Sesuai ke title tu dengan story kat atas?Macam tak macam sesuai..
Story pongg macam kelingg kan?


Arghh entah pape aku ni..Jangan dilayan..
Makin dekat nak Trial makin bioll otak aku ni~



p/s:Kawan sebaya aku baru balik dari kampung hari Ahad..Untunglaa
Adakah dia tak merasai apa yang aku rasa?Dah baca buku kat kampung kott..


Dah Baca? Like dan Comment la =)

4 Kata-Kata Pujangga:

gadis oren said...

gudluck utk trial SPM ;)

fadz said...

semoga berjaya.. ;)

Cik Yaya said...

xpe..mane2 pon xkesah..asalkan wat yg terbaik utk smua mtpljrn..kan..
gud luck! ok..bnykkan usaha dan tawakal =)

Erisa Levine said...

hari ni start trial spm kn? gudluck ye adik2 ^_^

kalo sempat join GA ni
http://erisalevine.blogspot.com/2012/08/ekclusive-raya-giveaway-by-syifafatin.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015