Esok Kittew Cuti..TAPI??


Mula2 baru nak happy kegembiraan yang tak terkira..
Esokk kann kittew cuti=)

Butt bila pikir balik HARI RABU ini exam BIOLOGY..
Terus mati senyuman sampai ke lubang telinga tu..heee~

Bila nak dekat exam mesti teringatt time kat Asrama Samsmel time PMR..
Malam2 study atas lantaii/atas katill ramai2 sambil baring2 hahaha~

Sebelum tido pergi dorm sebelahh ingatkan kawan aku "Nak qiam nanti baling bantall kat aku klau aku tak bangun"

#sekarangnisemuaitusudahtiada#



Selalunya bila sesuatu dah tinggalkan kita baru kita appreciate kan?


Dah Baca? Like dan Comment la =)

1 Kata-Kata Pujangga:

Faizul Osman said...

tahu tak pe... masa bende tu ad kita tak hargai... bila dah tak ade kita mcm nak ulang perkara tu...

gud luck for the exam...

http://mohdfaizulosman.blogspot.com/2012/04/tips-ke-matrikulasi-kmns-terbaik.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015