Adik Junior Sayang Saya =)



Terharu bila adik aka pengawas ps aku sanggup dah masuk rumah dia(rumah flat) then turun balik cari and kejar aku and hantar aku sampai rumah semata-mata nak pastikan aku selamat sampai rumah..Terharu ni~~~

Ada ke orang yang dah la penat sampai rumah nak kena naik tangga lagi rumah flat..Lepastu nak turun balik and cari "kakak" dia balik semata2 nak pastikan selamat sampai rumah?

Kalau orang yang kita sayang tu lain citer la kan?
Dia cuma adik aku atau kata lain junior aku je?


Aku sayang adik2 pengawas ps aku dari form 1-form 4
macam adik aku sendiri semua kerana Allah~


Bila aku pikir balik sepatutnye aku yang kena pastikan adik2 aku tu yang pulang dengan selamat kat rumah dia walaupun adik aku tu lelaki sebab dia kan "adik"..hahahaha~Ini tak terbalik jadinya..hahaha~





Dah Baca? Like dan Comment la =)

10 Kata-Kata Pujangga:

jue eddy said...

untung ahhh :D
aku kawan aku yg selalu hantar aku balik naik motor bila aku kene tggl van. dorang baik. sayang dorang

FarhanahAdzlan said...

@jue eddykau lagi untung naik motor..aku kena naik bas lagi then jalan kaki untuk sampai ke rumah..hahaha~

jue eddy said...

haha mestilah untung. haha

CintaZulaikha said...

wahhhhhh, rasa cam princess plak kan..biasalah bila ada yang sayang, mmg akan sentiasa menjaga kita, biarpon adik junior..hehhe

Cik Farhana said...

Untunglaa..heee~
nice blog ! sy follow sini key..
salam kenal:)

NAL said...

sgt2 untung..singgah & follow sini ^^

alyn adnan said...

untung ade org syg

my eyes for shine said...

.hehe . memang untung la adik . kite follow cnieyh ya! salam knl dan ziarah .hehek . gud luck for your spm :)

Badrina Ibtisam said...

Wahh, untunglah =D

kai said...

wah untungnye dia...

- encikkai.com -

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015