SPM Kisahku#7 Tawaran Datang Mencurah2


Aku tak tau kenape~Tahun ni macam2 tawaran yang datang kat aku..
Pelik sungguh..Tak disangka-sangka langsung...

Tawaran ape?Tawaran berlakon =)
hahahaha~Perahhhhsannnnn~

4) BAHAS
5) MARHABAN
6) KAWAD KAKI
7) Tau lepas ni mesti ada lagi yang datang..hehe~
Menyaboo je laa aku semua ni..Semua ni datang time aku FORM 5~
Aku nak tolak..Tapi aku tak tau mana lagi penting..Jaga hati sendiri or hati kawan2 dan hati guru2 aku~

Nak jaga hati siape?




Dah Baca? Like dan Comment la =)

5 Kata-Kata Pujangga:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

do first thing first =D

Shafiq said...

Tahniah..Result SPM..

MrS LoLiPoP said...

@SAYA BUKAN SAMDOL wah wah . bestt lerr tu bnyk offer . hehe .

Cik Kay Jue said...

biasa la tu awak.. sama la masa saya form 5 dulu.. macam tawaran dapat. msa form 1 sampai form 4 xde pula. may be orang baru perasaan kot kewujudan kita kat sekolah. huh.. zaman sekolah da nak senja baru benda2 macam ni nak menyinar.. huhu.. apa-apa pun awak buat la keputusan yang terbaik ea. good luck. >_<

FarhanahAdzlan said...

@SAYA BUKAN SAMDOL yeahh=)

@Cik Kay Juea'ah memang ponn..menyabooo je la smua ni..thankyousomuch sis =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015