Apa Yang Akan Aku dan Kamu Pilih?


Antara Full set prosperity burger Mcd dan Cheezy wedjes kfc
Aku pilih cheezy wedjes..

Antara pizza hut dan Cheezy wedjes kfc..
Aku pilih cheezy wedjes..
Antara coca cola dan air kosong..
Aku pilih air kosong..

Antara coca cola dan sirap...
Aku pilih sirap~

Tak minum coca cola sejak umur 8 tahun lagi..Tapi entah kenapa pada umur 17 tahun ni ramai plak yang mengenakan aku dengan sengaja kasi aku minum
coca cola~gggrrrr~



Korang prefer yang mana satu?
KFC, MCD, PIZZA HUT, BIG APPLE, DOMINO'S PIZZA?



p/s:Entri yang bosan kan?Bila dah cuti sekolah ni malehh plak otak nak bergerak~hehehehe~


Dah Baca? Like dan Comment la =)

8 Kata-Kata Pujangga:

Shera said...

Shera sudah lama stop mkn fastfood :)

Syuhada said...

Pizza hut sbb nk makan pizza
n pilih McD sbb burgernya n paling best.....FUN FRIES!!!!!!!!!! weeeeeeeee

Cik Kay Jue said...

kfc kot.. sebab ada cheese wedjes.. hehehe...

tapi satay lagi sedap hehehe.. tak de dalam pilihan... haha.. :P

Cahaya Mata @ Nurul Are Inn said...

tliur plak huhuhu

FarhanahAdzlan said...

@Sherayeahh..bagus..saya cuma xleyh bnti mkan cheezy wedjes je~hahaha~

@Syuhadafries die memang best..hahaha~

@Cik Kay Juehehehe~same..sate?pon saya layan jugak=)

@Cahaya Mata @ Nurul Are Innsaya pon trliur tngok gmbar cheezywedjes tu~hehehe~

cyunk said...

thanx yea dtg blog cyunk =)

steffany daph said...

wedges kfc memang tak bole stop mkn. pasal tu yg paling sedap (:

Ain Dzaya said...

seriously semua..sbb semua fastfood yg best ada citarasa tersendiri :0


"Kenapa akak pakai niqab?".

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015