Semua Aku Buat Salah!!


Terkadang niat aku nak menolong orang lain dan meringankan beban dia
Tapi aku ditolak ketepi..Dengan mengatakan aku takde pon xpe~
Aku terasa gileerrr bila kau cakap macam tu kat aku..


Then bila aku dah malas nak tolong buat kerja orang lain
Mintak pulak tolong aku pastu cakap aku ni lebih pentingkan kawan dari tugas~


Dermmm gile~Aku rasa cam nak jerit kat hangpa
supaya hangpa tak buat aku camtu~



Kalau terjadi kat korang apa korang buat?Ke takde kesan ape2?
Ye la2..Hati aku je yang terlebih sensitif..
Aku memang sensitif kott..

Camner nak kurangkan dari rasa sensitif terlebih ni?


p/s:Dah tambah Nama Terbaikk untuk menghargai para pengkomen
yang sangat rajin dan setia dalam blog ni..
Appreciate them very much..


Dah Baca? Like dan Comment la =)

5 Kata-Kata Pujangga:

SAYA BUKAN SAMDOL said...

banyakkan beristigfar, nanti less sensitip la

FarhanahAdzlan said...

@SAYA BUKAN SAMDOLa'ah la..kadang2 lalai pulak..hehe~

Cik Kay Jue said...

memang sakit hati dan rasa macam down giler bila ada orang cakap "kau tak de pun tak pe..." rasa macam selama ni kita tak pernah wujud dan tak dihargai pun. huhu..

hati memang sensitif. sensitif terhadap perasaan. dan perasaan pula dirasa melalui emosi yang datangnya dari pemikiran.

senang cerita think positif. baru tak sensitif. ingat Allah sentiasa ada walaupun orang lain tolak kita ketepi betul tak?

*p/s : terlobeh panjang pulak komen ni.. huhu.. maaf. :P

FarhanahAdzlan said...

@Cik Kay Jue thankz nasihat tu..terharu..hahaha..hehehe=)
rasa cam nak menangis plak..hahaha~

xpe panjang asalkan berguna=)

Cik Kay Jue said...

FarhanahAdzlan: welcome.. saya pun tak sangka leh taip macam tu.. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015