Cara Saya Berhari Raya =)


Aku first time raya satu family ada 7 orang masa time form1..
Amik gambar satu family dengan pakai baju tema sama ponn time form1..

Before form1 raya asing2..
Adik2 aku dan ayah aku kat belah bapak aku kat Sungai Besi..

Abang2 aku dan aku dan emak aku kat belah mak aku kat Kajang..
Keesokan harinya barulah belah mak aku pegi kat Sungai Besi..

Nasib baik kampung dua2 belah dekat2..
Kalau xjenuh nak ulang alik..

Ni first time amik gambar sama2..Sadiss betull~~
~~~Time aku form1~~~~

Kebanyakan family ikut sistem giliran..
Yang aku ni xtau sistem ape?

Ada ke family yang camni ek?


p/s>Kuih raya dah 3balang habis..Kalau tak memang orang yang datang rumah aku..aku sediakan air kosong+ais je la..hahaha..


Dah Baca? Like dan Comment la =)

4 Kata-Kata Pujangga:

aiman fanboy k-pop said...

dah 3 balang habis?wahhhh!!!raya skan nampak....

Akmal Khalidah said...

Selamat Hari Raya ;)

dak eina said...

selamat hari raya aidilfitri... :)

Danial Razak said...

sistem pecahan kot..hahaa..=)

boleh wish lagi kan..salam merdeka raya..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015