Happy + Terharu Gilerr =)


Saya happy because dapat BANANA SPLIT
PakTam saya buatkan..SEDAP~~

Saya happy sebab dapat makan durian..Memang rindu gilerr nak makan durian..
Kat rumah xleyh makan durian..Nanti ibu saya muntah2..hee~

Saya terharu+happy sebab terjumpa guru TINGKATAN 1 saya..
Dia masih ingat akan saya walaupun die pernah mengajar saya HANYA SEBULAN~
Dah 4tahun xjumpa..tp cikgu tu masih ingat saya..=)

Saya terharu+happy jumpa cikgu SAMSMEL saya kat pasar ramadhan..
Tak sangka saya ngan cikgu saya sekampung~
Cikgu saya pun masih ingatkan saya walaupun dah
8BULAN saya tinggalkan sekolah tu..

Saya lagi gembira+happy..walaupun saya dah 4TAHUN tak jumpa kawan saya..
Dia masih ingat rupa dan nama saya..Cuma saya je yang xingat nama die..hehe~

Dah Baca? Like dan Comment la =)

3 Kata-Kata Pujangga:

Awan Biru said...

Saya gembira sebab dapat baca blog sis lagi.

aiman fanboy k-pop said...

saya plak gembira tengok blog yg ceria ini.....
the nice one........
touching plak coz kita tak jumpa lg ngan org yg kita sayang n rindu....

FarhanahAdzlan said...

Awan Biru>thankyou giler2..haha..=)

Aiman>thankyou sangat3..saper orang tu?saya ke?hahaha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015