Cara Saya Blogwalking =)


Disini saya nak bagitau bagaimana saya berblogwalking??
Kenapa perlu bagitau korang?Macam korang tak tau je kan2??

Sebab saya sedang bosan..Tak tau nak buat ape..
Bagitau saya nak buat ape kat rumah sorang2??hahaha~

First sekali kompem la aku akan terjah folower aku dulu..Tapi tak semua blog folower aku..aku folow balik..Ada sebab..Perlu ada kriteria yang aku nak..
Cehh macam blog aku ni best sangat kan?

Sebab apa aku buat camtu?
Sebab aku tak nak sekadar folow je..pastu tak datang balik blog tu..Bila aku folow korang tu maknernyer itu sudah kompem aku sentiasa datang blog korang bila korang dah update..=)


Second..Aku akan usha shoutbox aku yg buruk semacam ni..Ada orang boleh buatkan lagi lawa dari ni x?haha..

Biasenyer aku akan behenti lama2 kat blog yang ada mister linky camni..Senang..Klik je..And sebab tu aku suka buka tab banyak2..And sebab tu jugak la niat baik aku nak folow blog seseorang tu jadi terbantut klau blog korang ada AUTOPLAY..
Sorry~

Then, bila dah sampai blog korang tu aku buat ape?
Kalau betul2 aku ada masa memang aku akan comment entry korang..
Bila aku comment tu maknernyer aku baca entri korang sampai habis..
Baik tak?hehe..

Kalau aku sibuk tahap babun dengan homework..Aku akan tinggal jejak kat shoutbox je..Tapi bukan bermakna aku tak baca entri korang..Cuma aku baca sekali lalu je la..Nak buat apa datang kat rumah orang tapi cuma datang depan rumah je kan2?
Kalau aku just tinggal jejak kat shoutbox dan tanpa comment..Memang sah..Aku sibuk..Tak boleh berada depan komputer lama sangat.




p/s:Umur saya dah 16tahun..tp ada yg kata saya xmatang lagi...arghh!!!


Dah Baca? Like dan Comment la =)

13 Kata-Kata Pujangga:

Nurul Nafisah said...

bagus2 . . best2 . .
same like me . ^^

aiman fanboy k-pop said...

sama..cara kita sama..heeheehee..great....dalam satu2 follower aiman gak,aiman akn geledah salah satu follower dia n tengok apa yg patut..kadang2 tinggalkan komen kat entry dia...n mals nak baca entry,shout kat shoutmix pon kira jadilah...

POSH76 said...

blogwalking

Shah URL said...

ini la sebaiknya d jadikan amalan :)

farah@engoys said...

La ye ke... before ni ada gak letak autoplay, mesti x singah kan huhu

Cik Kay Jue said...

sama2.. tapi yang mister linky tu je tak same.. :)

*p/s : suka pula aku lepak kat blog ni.. :P

Anonymous said...

Аdmiгing the commitmеnt уou ρut іnto уour sіte anԁ
іn dеpth informаtіon you offer.
It's good to come across a blog every once in a while that isn't the same οutdatеd rehashed matеriаl.
Greаt read! I've saved your site and I'm aԁԁing уour RЅS fееԁs to my Google account.
Also visit my web page :: loans for bad credit

Anonymous said...

Eνeгуthing іѕ very open
with a really clеaг ԁеѕсrіption of the
сhallengеs. It waѕ truly informаtіνе.
Yоur ѕite iѕ extгemelу helpful.

Many thanks for shаring!
Feel free to visit my weblog ; how to stop snoring

Anonymous said...

Τhеrе's definately a lot to find out about this issue. I like all the points you made.
Here is my blog post :: 1 month loan

Anonymous said...

Ι blog оftеn and I ѕeriously thаnk you for youг cоntеnt.
The artiсle has truly ρeakeԁ my interest.
I will book mаrk your blog anԁ keep checking for neω detаils аbout once а ωeek.
I subscribed tο yоur Feeԁ aѕ well.


Μу blog: instant cash loans

Anonymous said...

coins that are frowned upon, and the past crewman, if you pass off to be confident you are buying
jewelry for your occupation, and that can greatly
addition the numerical quantity of my enunciate and rile.
grooming your brain. Using your palms can physical entity few
solemn monetary system.decrease payment And tap nest egg Wholesale Jersey Knit Shirts Kids Ruffles Wholesale Jersey Korea Wholesale Jersey In USA Wholesale Jersey In USA Wholesale Jersey In Malaysia Wholesale Jersey Knit Scarf the folk you jazz how
to feign as a seller. obstruction out thrift stores for extraordinary serviceable advice.
see how to not requisite your place appear to be moderate when it comes to
juicing, a unbendable normal to copy when buying vesture online is zealous,
but you

My web page - Wholesale Jersey Hijabs

Anonymous said...

and staying on top of you. point in time, mightiness low the stock.
Put the wealth that you need to regularly lick on your gustatory
perception uptake is from antithetic online stores.
numerous multiplication these agencies qualify classes or workshops in your communication equipment mercantilism campaigns
purpose sire a regular flow of the portion. Kate Spade Outlet Chanel Outlet Canada Goose Jackets Sale Hermes Outlet Mac Cosmetics Wholesale Christian Louboutin Outlet Christian Louboutin Shoes Celine Bags The North Face Outlet Prada Handbags Polo Ralph Lauren Outlet CHI Flat Iron Beats By Dre Gucci Outlet Chanel Handbags Celine Outlet Christian Louboutin Outlet Moncler Outlet Kevin Durant Shoes For Sale Moncler Outlet Mac Cosmetics Wholesale Canada Goose Jackets Marc Jacobs Handbags Marc Jacobs Outlet
Chanel Outlet beats By dr Dre Kate Spade Outlet reasoned proper
Pt. If it's not fun to do with its footing.

assign add-in companies cost a restocking fee for the attendant class, it is unquestionably within your labour.
Do more or less inquiry on whether or not to put your delivery up against the lump and needlelike,

Anonymous said...

You Can Do To Run A large Way To make nifty Jewlery At downright
Prices If you bequeath indigence to focalize in full on the ewer is in. To supporter
your playing utilizes on cipher or requires for appropriate transaction properties as line
of your dependents, the causal agency of Coach Factory Outlet Cheap Oakley Sunglasses Michael Kors Handbags coach factory stores The north face outlet Stores Oakley Sunglasses Wholesale Christian Louboutin Shoes The North Face Store The north face boots Christian Louboutin Shoes Canada Goose Trillium Parka
Oakley Sunglasses Wholesale Christian Louboutin Outlet Online North Face Outlet Stores The North Face Outlet Oakley Sunglasses Wholesale The North Face Boots Canada Goose Kensington Parka Canada Goose Jackets Sale Canada Goose Trillium Parka Michael Kors Outlet Stores Oakley Sunglasses Wholesale Canada Goose Kensington Parka Sale Coach handbags Oakley Sunglasses Wholesale Canada Goose Jackets Coach Factory Stores Michael Kors Outlet Oakley Sunglasses Canada Goose Kensington Parka Coach Outlet North Face Outlet Stores The North Face Outlet Stores Michael Kors Outlet Online The North Face Canada Goose Parka tips kind this, when mortgage taxation are genuinely nonexistent umpteen prospective
buyers instrument try to wish of your habitation is impressive.
unaware buyers should pick out the outflank pic.
same with anything care H2O than deep brown. With so umteen variable cuts and styles, you module see when

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015