Status Saya Sekarang


STATUS AKU SEKARANG:

1>Sibuk nak menyelesaikan "assigment" Biology
yang terakhir sebelum hantar..

2>Sibuk dengan latihan nasyid yang akan diadakan pada
09/06/2011 peringkat daerah.
Doakan kejayaan saya ye..^_^

3>Sibuk nak ulangkaji balik subjek Chemistry..
Otak aku dah DUA MINGGU cuti dngan subjek ni..So otak dah beku..hehe..

4>Sibuk nak melatih diri DEPAN CERMIN..Supaya
tak TAKUT bila berhadapan orang ramai time nasyid dengan
ORAL BM dan ENGLISH..


Dah Baca? Like dan Comment la =)

5 Kata-Kata Pujangga:

Mama Zara said...

Dik, berlatih bercakap depan cermin tu dah betul dah.... tingkatkan je lagi latihan... buat public speaking byk2 depan cermin

insya allah tak de lah terketar2 nanti :)

1 lg, kena yakin. confident. ni mmg penting. kalau kita tak berapa yakin/ ingat/ hafal apa yang kita nak cakapkan..mmg boleh jadi terketar2...hehe

FarhanahAdzlan said...

@Mama Zara thankyou verymuch..InsyaAllah sya akan practise yg TERBAEK..=)

dentist-to-be said...

senyum selalu..
pandang semue orang dan mulekan dengan basmalah..
insyaallah~

good luck ye..
do ur best..

trahmedium said...

ingat dan faham key point utk apa yang kita nak cakap kat hadapan .

confident dan yakin untuk bercakap dihadapan.
buat slumber je ok ! all d best for u ~

ps:comment my blog
http://athirahshariffudin.blogspot.com/2011/06/tujuan-berblogging.html

Fyra said...

WOO!masuk nasyid tu nyah.HAHA XD.
Good luck,nyah ;D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
SEGALA YANG ADA DI DALAM BLOG INI MILIK FARHANAH ADZLAN KECUALI DINYATAKAN @ 2010-2015